Mercedes GP ar putea anunta al doilea pilot in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.12.2009
Mercedes GP nu a exclus posibilitatea de a nominaliza al doilea pilot al echipei la inceputul anului viitor, in mijlocul speculatiilor care indica o posibila sosire a lui Michael Schumacher.

Mercedes GP intentiona sa anunte numele coechipierului lui Nico Rosberg pentru sezonul 2010 cel mai tarziu la finalul acestui an, insa germanii si-au schimbat planurile intre timp. Speculatiile pe tema unei reveniri de senzatie a lui Michael Schumacher continua, iar Norbert Haug a ezitat sa infirme aceste zvonuri.

"Trebuie sa traim cu aceste speculatii. Inteleg ca exista un interes foarte mare asupra pilotului care va concura alaturi de Rosberg. Cu toate acestea, avem nevoie de timp si nu va pot promite ca vom lua o decizie inainte de Craciun. Avem mai multe optiuni, dar ne trebuie timp pentru a analiza toate detaliile", a declarat directorul departamentului de motorsport al Mercedes pentru agentia de presa DPA.

Bernie Ecclestone, detinatorul drepturilor coemrciale ale Formulei 1, crede ca revenirea lui Schumacher este improbabila, insa admite ca aceasta ar reptrezenta o lovitura pentru imaginea competitiei.

"Personal ma indoiesc ca va reveni, dar s-ar putea sa fie mai mult decat ssimple zvonuri.

Nu stiu ce se va intampla. Daca as fi Schumacher nu as face asta, dar sunt sigur ca stie ca poate duce treaba la capat", a precizat britanicul.

Ezitarile celor de la Mercedes GP ar putea avea legatura cu Robert Kubica, existand speculatii ca polonezul ar putea deveni liber de contract in cazul in care Renault va vinde echipa de Formula 1.

Via | DPA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru