Mercedes GP, pregătită să se concentreze pe sezonul 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.06.2010
Mercedes GP se va concentra exclusiv pe sezonul 2011 dacă până la jumătatea sezonului nu va fi capabilă să lupte de la egal la egal cu echipele de top.

Plecată din postura de deţinătoare a ambelor titluri mondiale moştenite de la Brawn GP, Mercedes GP a fost departe de pretenţiile unei pretendente la trofeul suprem în primele şapte curse ale sezonului.

Echipa a obţinut numai două podiumuri graţie lui Nico Rosberg, însă nu a luptat deloc pentru victorii şi a căzut în umbra rivalilor de la Red Bull Racing şi McLaren.

Germanii vor continua dezvoltarea monopostului W01, însă Ross Brawn a dezvăluit că echipa se va concentra numai pe monopostul de anul viitor în cazul în care rezultatele vor întârzia să apară până la jumătatea sezonului. "Până la jumătatea sezonului, trebuie să folosim sistemul de ventilaţie F-duct şi să ajungem echipele de top. Dacă merită să continuăm să atacăm o vom face, dacă nu ne vom concentra numai pe 2011", a dezvăluit şeful echipei Mercedes GP în cadrul unui interviu acordat publicaţiei 422race.com.

Pe de altă parte, oficialul britanic a respins categoric ipoteza conform căreia Michael Schumacher se va retrage din Formula 1 la finalul acestui sezon în urma prestaţiilor modeste.

Germanul are contract cu echipă până în 2012, iar Brawn anticipează ca cele două părţi îşi vor respecta angajamentele pe care şi le-au asumat în luna decembrie.

Mercedes GP nu a dezvăluit încă dacă Nico Rosberg are contract cu echipa şi pentru sezonul 2011.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • ceau
    daca de McLaren ati spus ca seamana cu o strecuratoare,masinii celor de la Mercedes gp,cum o sa-i mai spuneti?!Mai ales privita din pozitia asta(cum arata in poza)!!!!
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru