Mercedes GP, sponsorizata de Monster Energy

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 14.03.2010
Mercedes GP a anuntat ca producatorul de bauturi energizante Monster Energy este noul sponsor al echipei incepand din sezonul 2010.

Mercedes GP a anuntat incheierea unui nou contract de sponsorizare pentru acest sezon, cu numai cateva ore inainte de startul Marelui Premiu al statului Bahrain.

Astfel, producatorul de bauturi energizante Monster Energy va sponsoriza echipa germana pe tot parcursul acestui sezon, logo-ul companiei urmand sa fie vizibil pe castile si pe combinezoanele celor doi piloti ai echipei, Michael Schumacher si Nico Rosberg.

Chiar daca logo-ul nu va fi prezent pe monoposturi, prezenta acestuia pe echipamentul septuplului campion mondial Michael Schumacher va aduce numeroase beneficii de imagine, ca urmare a popularitatii de care se bucura pilotul german.

Monster Energy este al treilea producator de bauturi energizante prezent in Formula 1: Red Bull detine doua echipe in competitie (Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosso), in timp ce maghiarii de la Hell sponsorizeaza Williams.

Via | Mercedes GP

Credit foto: Mercedes GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru