Mercedes: "Nu căutam înlocuitor pentru Schumacher"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.07.2010
Mercedes GP susţine că nu se află în căutarea unui înlocuitor pentru Michael Schumacher, în ciuda speculaţiilor care indica retragerea germanului la finalul acestui sezon.

Revenit în activitatea competiţională după o absenţă de trei sezoane, Michael Schumacher a fost departe de performanţele obţinute la începutul anilor 2000, cea mai bună clasare a sa fiind locul patru.

Rezultatele modeste au condus la speculaţii potrivit cărora germanul ar intenţiona să se retragă la sfârşitul anului sau chiar ca Mercedes GP ar fi dispusă să renunţe la servciile sale, însă informaţiile au fost negate în mod oficial de reprezentaţii echipei.

Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes GP, a negat că germanii caută un înlocuitor pentru septuplul campion mondial şi susţin ca acesta a început deja să-şi îmbunătăţească rezultatele.

"Cu siguranţă Nico Rosberg nu va avea un alt coechipier. Imediat ce vom avea o maşină capabilă să câştige va lupta pentru victorii, la fel ca şi Rosberg. Schumacher a terminat de două ori pe locul patru în ultimele şase curse. Nu este mult pentru standardele sale sau ale Mercedes, dar este mult când ne gândim ce era posibil în aceste curse.

Dar vom reveni în frunte. Ştim ce ne trebuie pentru a câştiga. Am făcut asta înainte şi o vom face din nou", a declarat Haug pentru agenţia germană de presă DPA.

Schumacher a câştigat 36 de puncte în primele 10 curse ale sezonului, de aproape trei ori mai puţin decât Nico Rosberg, care a ajuns la borna 90.

Via | GMM

Comentarii (4)

  • Schumacher
    Schumacher va ramane la Mercedes pentru cel putin inca 2 ani. E o piesa mult prea importanta intr-o echipa de Formula 1 iar Mercedes au nevoie de el. Experienta lui de pilot in setarea si dezvoltarea monoposturilor intotdeauna a facut diferenta si va face mult timp de-acum incolo. Sa speram ca va mai urma cel putin un titlu de la Schumi.
    19 3
  • Cristi-Tg.Mures
    Stiam ca asa va fi...
    Mai bine statea la Ferrari sau acasa pe fotoliu decit sa revina si sa se faca de ris asa cum se face acuma.Dc avea minte raminea retras asa in glorie cum a facut de prima data.Toti sportivi care sau retras si au revenit nu au facut alt lucru decit sa se faca de ris,asa,ca si el !
    5 14
  • schumacher
    shumi va fi si va ramane unul dintre cei mai mari piloti de F1. ajunge cu atatea critici.
    2 0
  • zanzabuku
    zanzabuku
    oare cati dintre noi putem face ceva, orice, la fel de bine cum conduc oamenii acestia aceste masini. indiferent cine ar fi ei, pentru ceea ce fac merita admiratia celor carora ne place acest sport... iar cui nu ii place macar respect. de ex mie nu imi place fotbalul american dar unui sportiv care alerga de nebun pe teren, cand eu stiu ca nu as fi in stare sa ma compar, cu el ii arat respect. sa nu uitam ca este doar un sport iar un sportiv este tot un om la fel ca noi, dar care a ales sa faca altceva cu materialul din dotare
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru