Mercedes: "Schumacher nu se retrage din Formula 1"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.04.2010
Mercedes a negat speculatiile din presa internationala potrivit carora Michael Schumacher este decis sa puna capat carierei de pilot inainte de expirarea contractului cu echipa germana.

Michael Schumacher a semnat un contract pe trei ani cu Mercedes GP la revenirea in activitatea competitionala, insa rezultatele obtinute de german in noul sezon au fost sub asteptari.

Dupa ce a fost surclasat de coechipierul sau Nico Rosberg, presa internationala a speculat ca Schumacher isi va incheia prematur contractul cu Mercedes GP, insa oficialii echipei germane au respins categoric zvonurile.

"Din contra. Stiu ca Schumacher este foarte motivat si vrea ca revenirea sa sa fie una de succes pe termen lung. Nu are nicio vina ca nu a obtinut rezultate mai bune pana acum. Imediat ce monopostul va fi capabil sa obtina victorii, sunt sigur ca va reusi. Adevaratii fani si expertii stiu exact ce s-a intamplat pana acum si de ce exista un deficit de puncte", a declarat Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes GP, pentru publicatia germana Bild.

Via | GMM

Comentarii (9)

  • schumi
    toti ziaristi ce au crezut ca v-a castiga din prima cursa?nu poti dupa 3 ani de pauza sa pilotezi din prima 100%. eu cred ca anul asta v-a fii acomodare si anul viitor vine inapoi era schumi pt 2 ani cat o sa mai aiba contractul. si eu cred ca la sfarsitul anului o sa-l depaseasca pe Rosberg la puncte. in Bahrain daca nu se strica masina era in fata lui rosberg ... stati linistit ca nu de aceea a venit inapoi sa se distreze in F1. el si de la Mercedes GP stiu ceva ...ce noi nu stim :)
    15 5
  • Schumi
    Nici eu nu il vad retragindu-se!Orikum clar ca a revenit din pura pasiune la virsta lui!Putea sa revina la Ferrari da a ales Mercedes!Go Schumi
    9 3
  • raluca
    @21bos
    Macar sa inveti ceva util daca esti aici. Esti la a doua greseala, se scrie "va castiga".
    4 2
  • Schumacher - 21Boss
    Anul asta miroase categoric a an de acomodare. Anul viitor va fi invincibil daca va continua cu incredere si va ignora porcariile mediatice tintite la adresa lui pentru rating si bani. Imaginea lui Schumi vinde si intr-un fel sau altu trebuie legat de ceva senzational. De aici grava problema a presei cu el: trebuie sa se scrie ceva despre el, si acel ceva trebuie sa se vanda, pentru ca altfel nu poate fi asociat cu Schumacher.

    Raluca - :-* de la mine, sa fii mai blanda cu 21boss
    5 2
  • raluca
    scuze dn. profesoara de romana ...dar eu traiesc in DEUTSCHALND de mai bine de 15ani...si cam uit limba voastra:)...GO SCHUMI GO
    5 2
  • schumi
    Eu cred ca va face fata pina la urma.Chiar daca nu am fost fanul lui pentru multe momente dubioase din cariera lui,talentul si munca asidua in pregatirea unei masini competitive m-a impresionat.Sper ca Mercedes sa aiba rabdare si incredere si sa-l sustina.
    6 1
  • @21bos
    vai mai raducioiule, ce smecheras te-ai mai facut... oltean descult ce esti!
    3 3
  • schumi
    De ce sunteti asa de rautaciosi unii ? Realizati si voi in viata o singura data ce a facut Schumi si apoi vorbiti.Nu stiti decat sa critcati. Omul este bun cat poate sa castige, apoi.....repede cu critica.Ati putea conducatori auto..de doi bani...sa faceti ce a facut el, sau ce face in prezent? Bravo din suflet Michael pentru ceea ce faci, ba chiar si pentru esecuri.Si ele fac parte din profesia ta.Felicitari ca a avut curajul sa revina si nu cred ca si-a spus cuvantul.
    0 0
  • Mashic
    Schumi
    In anii de glorie a lui Schumi , cei care nu erati fanii lui, va saturati sa mai priviti cursele pe motiv ca nu aveati ce sa vedeti , deoarece aproape toate erau castigate de Michael.Acum sau schimbat timpurile si se afirma de fiecare data un alt pilot mai tanar sau mai adult .Deci aveti ce vedea de la o cursa la alta. Nu inteleg de ce atata ranchiuna si cuvinte jignitoare la adresa lui Schumi.Nu mai dati vina pe varsta sau experienta lui, ganditi-va ca sunt destui factori care poate impiedica evolutia lui in cursa. Repede va grabiti sa spuneti ca este mosneag sau ca nu mai este in stare. Daca ar fi fost roman si ar fi castigat atatea titluri mondiale, tot asa de rautaciosi ati fi fost?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru