Mercedes, spionată de Ferrari cu o cameră cu infraroşu în testele de la Abu Dhabi

de Daniel Popescu
Joi, 27.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O angajată Ferrari a utilizat o cameră video cu infraroşu pentru a înregistra evenimentele din faţa garajului Mercedes în testele din această săptămână din Abu Dhabi.

Inregistrarea nu are nimic special.

Ferrari
Sesiunea de teste de pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi de la începutul acestei săptămâni a fost lipsită de incidente majore, însă publicaţia Gazzetta dello Sport a publicat o serie de fotografii care arată o situaţie inedită petrecută în apropierea garajului Mercedes.

O angajată Ferrari a fost observată într-o zonă dedicată spectatorilor de deasupra garajului Mercedes în timp ce înregistra evenimentele din zona respectivă cu o cameră video cu infraroşu. Întrucât se afla într-o zonă publică, femeia a fost observată relativ rapid de cei de la Mercedes, iar unul dintre membrii echipei a intrat în zona respectivă pentru a-i cere angajatei Ferrari să nu mai înregistreze.

Teoretic, o cameră video cu infraroşu ar putea permite celor de la Ferrari să afle informaţii cu privire la modul în care se încălzeşte monopostul Mercedes, însă utilizarea acesteia în fata garajului nu oferă avantaje foarte mari în această privinţă.

Contactaţi de publicaţia germană Bild, reprezentanţii Ferrari nu au negat incidentul, însă au afirmat că înregistrarea "nu are nimic special".

Via Motorsport

Comentarii (9)

  • asa si? f bine...si schumacher inspecta masinile meclarăn, dupa terminarea cursei..asta cand nu era campion cu ferrari..
    11 0
  • Asta spune multe despre disperarea de la Ferrari.
    7 7
  • Nu mai interpretați, a vrut să se convingă dacă într-adevăr Hamilton o are mare :)) Ce naiba, nu vedeți că e femeie...
    14 2
  • e negru ... Nicoleta inca nu l-a parasit ... probabil ca e mare :)
    9 3
  • Adevărat că nu l-a părăsit, dar nici contul bancar nu i-a scăzut, ci din contră, i-a crescut... Probabil că ăla e și mai mare :))
    11 1
  • la Alonso cica ar fi pe dos, vrea sa il lase rusoaica pentru ca a ramas fara cal(ut cabrat).
    5 4
  • are si Nicole cont destul de mare al ei
    4 1
  • Marius
    Ferrari ar face bine sa-si filmeze propriul motor, poate totusi imbunatatesc ceva la caruta aia. Daca si in 2015 se prezinta la fel se duce naibii de tot legenda, cat o fi ea de mare.
    2 1
  • Stai liniștit punctulețule, n-avem noi zile de viață la câți bani are Alonso... Și cred că acum o să aibă mai mult succes la femei, că doar a scăpat de măgar, care cal?! Acum Vettel o să fie un fel de Iisus călare pe măgar, italienii așteptând să facă minuni.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru