Mercedes va anunta luni planurile pentru Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.11.2009
Mercedes a convocat luni dimineata o conferinta de presa pe tema viitorului sau in Formula 1, presa anticipand un anunt in privinta cumpararii echipei Brawn GP.

Mercedes este pregatita sa confirme oficial modul in care se va implica in Formula 1 in urmatoarele sezoane, dupa ce constructorul german a anuntat ca va sustine luni dimineata o conferinta de presa pe aceasta tema.

Anuntul va avea in mod cert o importanta vitala, intrucat Mercedes va fi reprezentata la conferinta de presa de CEO-ul Daimler, Dieter Zetsche, si de seful departamentului de motorsport al constructorului german, Norbert Haug.

Chiar daca Formula 1 a fost parasita de trei constructori in ultimele 12 luni, anuntul Mercedes nu va fi unul similar. Dimpotriva, germanii vor anunta cel mai probabil achizitionarea a 75% dintre actiunile echipei Brawn GP, urmand sa continue si parteneriatul cu McLaren pana in 2011.

Nu este exclus ca Brawn GP sa anunte cu aceasta ocazie si numele unuia dintre pilotii pentru sezonul 2010, Nico Rosberg fiind creditat cu sanse mari sa piloteze pentru echipa lui Ross Brawn.

Ramaneti alaturi de Automarket pentru a afla toate informatiile legate de implicarea Mercedes in Formula 1 in urmatorii ani.

Via | James Allen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru