Mick Schumacher nu a aflat încă dacă va concura în Formula 1 în 2021: "Nu am primit informații de la Ferrari, nu vorbesc despre asta"

de Daniel Popescu
Miercuri, 11.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mick Schumacher se simte "destul de pregătit" să concureze în Formula 1, însă afirmă că nu a primit nicio informație de la șefii Scuderiei Ferrari dacă va debuta în competiție în sezonul 2021.

Presa internațională susține că Mick Schumacher are mari șanse să debuteze anul viitor în Formula 1 la echipa americană Haas.

Membru în cadrul Academiei de Piloți Ferrari, fiul lui Schumacher afirmă că nu a primit încă nicio informație cu privire la viitorul său în sporturile cu motor, întrucât nu a discutat cu oficialii Scuderiei Ferrari despre acest subiect.

"Obiectivul principal este Formula 1, dar sunt foarte puține locuri în Formula 1. Numai șefii știu cine va obține locurile. Nu vorbim despre asta și nu obținem informații despre asta", a declarat germanul pentru site-ul oficial al Formulei 1.

Pe de altă parte, Schumacher se simte pregătit să facă pasul cel mare spre Formula 1. În prezent, el este lider în Formula 2 cu un avans de 22 de puncte înaintea ultimelor două etape ale sezonului.

"Pentru mine este important să vorbesc despre Formula 2, să mă concentrez 100% pe asta. Dacă fac asta, atunci atenția se va îndrepta spre mine, iar băieții de acolo observa ce se întâmplă.

Nu spun că sunt 100% pregătit pentru Formula 1, dar spun că sunt destul de aproape", a adăugat el.

Recent, Mattia Binotto, șeful Scuderiei Ferrari, a declarat că o decizie finală cu privire la viitorul lui Schumcher va fi luată înainte de finalul lunii noiembrie.

Via Formula1

Comentarii (7)

  • Dragul de tine, esti ca un copil care nu stie daca isi va primi jucaria de Mosul. Lucrurile bune se intampla celor care stiu sa astepte.
    10 7
  • Neutru
    Îi trebuie un manager puternic, influent, ceva sponsori că altfel nu are loc. Numai numele nu cred că ajunge, și pățește ca Rosberg sau Piquet- junior, Bruno Sena pilot 2.Credeți că numai numele și performanțele la adus pe Sainz la Ferrari?Eu nu.
    8 5
  • Neutru
    Scuze „ l-a”
    4 2
  • @Neutru din păcate în F1 scad de la un an la altul șansele piloților de a-și arăta adevărata valoare așa cum o poate face un boxeur în ring sau fotbalist pe teren. Pe lângă talent există o sumedenie de factori ce-i pot crea avantaje sau dezavantaje. Banii sunt în fruntea listei dacă ar fi să enumerăm acei factori.
    10 1
  • Leopold
    Felicitări lui Mick atît pentru nobleţea de care dă dovadă în declaraţiile sale cît şi de maturitatea pe care o etalează ori de cîte ori intră în contact cu presa de specialitate.
    Felicitări lui Mick pentru respectul arătat rivalilor din Formula Doi, cîţiva dintre ei aflîndu-se în posesia acelor atuuri profesionale care să-i recomande pentru un volan în întrecerea auto etalon a planetei.
    Felicitări anticipate lui Mick pentru foarte probabilul titlu de campion în antecamera Formulei Unu în 2020.
    Felicitări Mick.
    9 1
  • Prea multa publicitate pentru acest Mick. Daca nu se numea Schumacher, cred ca nu stia nimeni ca exista! Sunt piloti mult mai talentati in F2, dar nu au sansa unui nume care sa-ti deschida niste usi! F1 nu mai este a pilotilor cu adevarat talentati, mai este si a celor cu bani multi dar si a celor a caror tati sau unchi au fost mari la vremea lor! Piquet Jr., Bruno Senna si acum asta!
    8 4
  • XYZ „Meserie de familie”.„ Ce-a fost tactu bulă?Doctor dom profesor. Și tu ce te faci? Doctor!” Cineva s-a gândit la banii lăsați de tatăl său și vrea să-i întoarcă în „marele circ”.Valentino Rosi și-a făcut echipă ,Toto a investit în F1 , chiar și Kimi. Hamilton se pare că investește în alt „Mare circ”
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru