Mihai Marinescu mizează pe o pregătire mai intensă în F2

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.04.2011
Mihai Marinescu este încântat de locul trei ocupat în clasamentul general după prima etapă din Formula 2, însă consideră că are nevoie de o pregătire mai intensă pentru Magny-Cours.

Mihai Marinescu a ocupat locurile patru şi, respectiv, cinci cele două curse de Formula 2 din cadrul primei etape de la Silverstone, însă ocupă locul trei în clasamentul general datorită rezultatelor constante şi evoluţiile contradictorii ale rivalilor săi.

Braşoveanul în vârstă de 22 de ani consideră că startul şi primul tur ale celor două curse au fost decisive, mai ales că în a doua manşă a suferit şi o defecţiune tehnică la monopost.

"Startul şi primul tur au fost punctele cheie în ambele curse. Acolo am câştigat totul. Ştiam că la Silverstone nu se va  mai putea depăşi după ce treci de acest moment. Din acesta cauză, în a doua cursă m-am şi atins de Hegewald şi am rupt aripa fată, nu grav, dar m-a costat un pic. A fost un weekend foarte bun! Sunt bucuros de cele două rezultate din acest sfârşit de săptămână. Mă aflu pe locul 3 în clasamentul general, ceea ce înseamnă foarte mult pentru mine şi mă motivează pentru următoarea etapă de la Magny-Cours", a declarat el pentru Automarket.ro.

În ciuda performanţelor bune, românul rămâne cu picioarele pe pământ şi spune că trebuie să-şi intensifice pregătirea fizică pentru următoarea etapă de la Magny Cours, întrucât a identificat câteva probleme din acest punct de vedere.

"Va trebui să mă pregătesc mai intens decât am făcut-o pentru Silvesrstone.

Am observat câteva probleme pe durata weekendului pe care nu vreau să le mai repet. Îmi propun să fac mai puţine greşeli în următorul weekend şi pe viitor", a adăugat el.

Prezenţa sa pe circuitul francez care a găzduit curse de Formula 1 până în 2008 nu este încă 100% sigură din cauza dificultăţilor financiare, însă pilotul este încrezător că situaţia se va rezolva în scurt timp. "Situaţia nu este sigură, dar sperăm să o rezolvăm până la următoarea etapă", a încheiat el.

Etapa de Formula 2 de pe circuitul de la Magny Cours va avea loc în weekendul 13-15 mai.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru