Montezemolo: "Toate echipele sunt unite impotriva FIA"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.05.2009
Luca di Montezemolo sustine ca toate echipele vor avea o pozitie comuna in cadrul discutiilor cu FIA pe tema regulamentului tehnic, insa nu este sigur daca cele doua parti vor ajunge la o intelegere.

Sefii echipelor din Formula 1 au avut o intalnire de peste doua ore pe yacht-ul lui Flavio Briatore situat in portul de la Monaco, in cadrul careia au analizat masurile prin care spera sa ajunga la o intelegere cu FIA pe tema regulamentului tehnic.

La finalul intalnirii, Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, a anuntat ca toate echipele au adoptat o solutie comuna, care urma sa fie prezentata presedintelui FIA, Max Mosley.

"Ca intotdeauna, a fost o intalnire foarte buna, cu o atmosfera buna. Suntem impreuna si vom fi in masura sa ii spunem foarte clar presedintelui FIA pozitia constructiva a FOTA", a declarat oficialul italian pentru publicatia Gazzetta dello Sport.

Anterior, s-a vehiculat ca Williams, Brawn GP si Force India se vor inscrie in sezonul viitor al Formulei 1, in timp ce constructorii BMW si Mercedes au adoptat o atitudine mult mai prudenta, evitand sa ia o pozitie clara in aceasta privinta. Declaratiile lui Montezemolo ar putea sugera insa ca toate echipele din Formula 1 vor face front comun impotriva FIA.

Cu toate acestea, Montezemolo a evitat sa se pronunte in privinta sanselor ca echipele sa nu mai paraseasca Formula 1.

"Vom vedea. Important este ca viziunea noastra asupra viitorului este impartasita de absolut toate echipele", a adaugat Montezemolo.

Intalnirea dintre sefii echipei din Formula 1 si Max Mosley a inceput la ora 16:30 (ora 17:30, ora Romaniei).

Via | Autosport

Comentarii (3)

  • NeoGalaxy
    @Luca
    Da, toate echipele sunt unite, dar 3 s-ar inscrie, 2 sunt neutre, 10 vor sa fie primite, 20 stau la coada, 4 vor sa plece si tara arde si baba se piaptana. Morala: Formula 1 se duce de rapa. Oricum zilele astea am auzit si citit prostii cat pentru inca vreo 3-4 vieti, din pacate!
    0 0
  • fia
    mdea
    inainte f1 era stiut din cauza lupteleor pt titlu dintre ferari mclaren bmw
    acum dak se retrage numia au haz:|
    0 0
  • mda
    cum ar spune G.Copos: planeta se scufunda :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru