Noi imagini computerizate cu circuitul care va găzdui Marele Premiu al Mexicului

de Daniel Popescu
Joi, 23.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Designerul Hermann Tilke a publicat o serie de imagini computerizate cu circuitul Hermanos Rodriguez care va găzdui Marele Premiu al Mexicului începând din acest sezon.

Esential 4438 metri este lungimea circuitului din Mexic
Mexic va reveni în calendarul competiţional al Formulei 1 începând din acest an pe circuitul Hermanos Rodriguez care a mai găzduit curse până în 1992.

Circuitul este în plină perioadă de modernizare la standarele de securitate ale Formulei 1, operaţiune de care se ocupă celebrul arhitect german Hermann Tilke.

Compania de construcţii a lui Tilke a publicat în această săptămână o nouă serie de fotografii computerizate care evidenţiază îmbunătăţirile aduse circuitului cu o lungime de 4.438 km. Cea mai mare schimbare apare la ultimul viraj: în locul unui viraj de 180 de grade de mjare viteza a fost implementată o secţiune lentă. În plus, drumul de pe grila de start până în primul viraj are potenţialul de a deveni unul dintre cele mai lungi din calendar.

▶ Video: Cum decurg lucrările la modernizarea circuitului din Mexic

Via F1Fanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru