Noile echipe, aproape de a patrunde in FOTA

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.09.2009
FOTA este pregatita sa anunte cu ocazia Marelui Premiu al statului Singapore ca toate cele patru noi echipe de pe grila de start vor adera la organizatie.

Dupa ce Williams si Force India au revenit in cadrul organizatiei, FOTA a invitat toate cele patru noi echipe sa se alature, pentru a forma o structura cat mai puternica in perspectiva sezonului urmator.

Se vehiculeaza ca USF1 Team, Manor Grand Prix si Campos Grand Prix au acceptat deja invitatia FOTA, in timp ce Lotus F1 Team ar putea semna intelegerea foarte curand.

Un anunt oficial legat de includerea celor patru noi echipe in cadrul FOTA ar putea fi facut chiar in acest weekend, cu ocazia Marelui Premiu al statului Singapore, cand echipele se vor reuni pentru o intalnire formala.

FIA a inceput deja inspectiile obisnuite la sediile noilor echipe pentru a constata daca acestea isi respecta programul de a debuta in sezonul 2010 al Formulei 1. Primele pe lista au fost USF1 si Campos, ultimii fiind increzatori ca motorul furnizat de Cosworth le va permite obtinerea unor performante rezonabile.

Via | F1-Live

Taguri: Campos, FOTA, Lotus, USF1, manor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru