Noul monopost Ferrari a primit indicativul F138

de Daniel Popescu
Miercuri, 30.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunţat că monopostul pentru sezonul 2013 va purta indicativul F138, parţial ca omagiu pentru ultimul sezon cu motoare V8 de 2.4 litri.

Din motive de superstiţie, Ferrari a evitat să utilizeze indicativul F2013 pentru monopostul din sezonul care va începe în luna martie, chiar dacă în ultimii ani a mizat pe o "reţetă" care să indice anul competiţiei.

În schimb, Scuderia a confirmat că noul monopost va purta indicativul F138. F provine de la Ferrari, 13 marchează sezonul 2013, în timp ce 8 reprezintă un omagiu pentru ultimul sezon în care vor fi utilizate motoarele V8 de 2.4 litri, înainte de schimbarea radicală prevăzută pentru sezonul 2014, în care vor debuta unităţile V6 de 1.6 litri.

Urmareste Automarket
Noul monopost F138 va fi prezentat în cadrul unui eveniment care va avea loc vineri, 1 februarie, cu începere de la ora 11:30 (ora României).
Lansarea va avea loc la sediul echipei de la Maranello şi cel mai probabil va fi transmisă în direct pe site-ul oficial al echipei.

Până atunci, rivalii de la McLaren îşi vor prezenta monopostul joi, 31 ianuarie, începând cu ora 12:30 (ora României), evenimentul urmând să fie transmis în direct de la Woking pe canalul de YouTube, pe pagina de Facebook şi pe contul oficial de Google Plus ale echipei.

Via Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru