Numeroase bunuri ale echipei Caterham, scoase la licitaţie pentru neplata datoriilor

de Daniel Popescu
Joi, 02.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un executor judecătoresc a confiscat o serie de bunuri ale echipei Caterham, inclusiv componente pentru monopost, pe care le va scoate la licitaţie pentru neplata datoriilor. Echipa neagă orice probleme şi susţine că va concura în Japonia.

Esential 5 curse au mai ramas pana la sfarsitul sezonului 2014
Viitorul echipei Caterham este din nou în dubiu după apariţia unor informaţii cu privire la confiscarea unor bunuri pentru neplata datoriilor.

Sediul echipei din localitatea britanică Leafield a fost vizitat miercuri de un executor judecătoresc care a confiscat mai multe bunuri. La numai câteva ore distanţă, organizaţia The Sheriffs Office a anunţat pe site-ul său de internet că scoate la licitaţie o serie de bunuri ale echipei Caterham, printre care se numără componente ale monopostului dedicate Marelui Premiu al Japoniei, monopostul de teste din sezonul precedent, simulatorul echipei, volane, pneuri şi alte echipamente de natură electronică.

În seara zilei de miercuri, Caterham a emis un scurt comunicat de presă în care susţine că activitatea echipei la Leafield nu este afectată în niciun fel.

"Există zvonuri nefondate despre acţiuni împotriva 1MRT, proprietarul Caterham F1.

A existat o ameninţare la adresa unui furnizor de componente pentru 1MRT. Această companie nu este deţinută de 1MRT şi nu are nicio influenţă asupra Caterham. Contrar zvonurilor, toate operaţiunile de la Leafield decurg normal, iar echipa de curse se pregăteşte în Japonia", precizează echipă.

Chiar dacă bunurile sunt confiscate, Caterham va putea participa la toate cursele rămase în calendar, întrucât echipa nu va mai reveni la fabrică din Marea Britanie decât după ultima etapă de la Abu Dhabi. În plus, necesarul de componente va fi asigurat de companii subcontractoare din Germania.

Via Reuters, The Sheriffs Office

Comentarii (1)

  • cristi
    Senilul ala de Bernie Ecclestone ar putea sa ajute echipele care se chinuie an de an sa ramana in marele circuit.Asta ar trebui sa predea stafeta!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru