OFICIAL: Alguersuari, confirmat la Toro Rosso pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.01.2010
Jaime Alguersuari a fost confirmat la Scuderia Toro Rosso pentru sezonul 2010.

Speculatiile din presa internationala privind viitorul lui Jaime Alguersuari in Formula 1 au fost clarificate vineri de Scuderia Toro Rosso, care a confirmat ca pilotul spaniol va pilota pentru echipa si in sezonul 2010.

Informatia nu este insa foarte surprinzatoare in contextul in care cel mai tanar pilot din istoria competitiei a afirmat in mai multe randuri ca semnarea contractului cu echipa lui Dietrich Mateschitz reprezinta o simpla formalitate.

Echipa italiana a justificat decizia de a miza in continuare pe serviciile sale prin prisma rezultatelor bune obtinute in a doua parte a anului trecut, cand l-a inlocuit pe francezul Sebastien Bourdais.

"Avand in vedere ca si-a facut debutul la jumatatea sezonului, in Marele Premiu al Ungariei, fara niciun test, Alguersuari a facut o treaba buna si a progresat in a doua parte a anului, iar abordarea sa a fost matura avand in vedere ca are numai 19 ani. In acest sezon va infrunta o noua perioada de invatare, intrucat toate circuitele din prima parte a sezonului vor fi noi pentru el.

Numirea lui Alguersuari confirma de asemenea intentia echipei noastre de a promova piloti din cadrului programului Red Bull pentru tineri", a declarat Franz Tost, seful Scuderiei Toro Rosso, in cadrul unui comunicat de presa.

Alguersuari va face pereche in acest sezon cu Sebastien Buemi, cei doi continuand astfel parteneriatul initiat anul trecut la Marele Premiu al Ungariei.

Via | Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru