OFICIAL: BMW-Sauber a fost vanduta unei companii elvetiene

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.09.2009
BMW a confirmat marti ca a ajuns la o intelegere cu compania elvetiana de investitii Qadbak Investments pentru vanzarea echipei BMW-Sauber.

Dupa mai multe luni de negocieri aprinse, constructorul german BMW a reusit in cele din urma sa ajunga la o intelegere pentru a vinde echipa de Formula 1, dupa ce si-a anuntat retragerea din competitie la finalul acestui sezon.

Noul proprietar al echipei este compania elvetiana de investitii Qadbak Investments, patronata de omul de afaceri Lionel Fischer.

Anuntul facut de BMW-Sauber vine la numai cateva ore dupa ce FIA a anuntat ca Lotus F1 Team va lua locul echipei elvetiene in Formula 1 incepand din sezonul viitor. Singura oportunitate pentru BMW-Sauber de a concura si anul viitor in Formula 1 este ca toate echipele curente sa accepte propunerea FIA de a largi grila de start la 28 de monoposturi.

In prezent nu se cunoaste noul nume sub care va fi cunoscuta BMW-Sauber, insa oficialii sunt optimisti ca se vor afla pe grila de start a sezonului 2010. "Suntem incantati sa confirmam ca FIA a indicat ca am putea avea un loc in sezonul 2010 al Formulei 1. Echipa se astepta sa se alinieze pe grila de start pentru prima cursa a sezonului 2010", se arata intr-un comunicat de presa alechipei BMW-Sauber.

Via | BMW-Sauber

Comentarii (2)

  • yesssssss
    ma bucur, pentru kub si hei ca au un volan si o sa avem in continuare motoare bmw {sper ca motorizarea ramane altfel e vai si amar doar mercedes si cosworth, ah si toyota ca renaultul poate ca au dat-o in bara}
    0 0
  • echipa
    Si ieri si azi aceeasi problema : am selectat echipa Brawn, si tottusi m-am trezit cu Red Bull. Va rog sa rezolvati. Multumesc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru