OFICIAL: Buemi si Alguersuari raman la Toro Rosso si in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 01.10.2009
Scuderia Toro Rosso a confirmat oficial ca Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari vor pilota pentru echipa italiana si in sezonul 2010.

UPDATE: Un purtator de cuvant al Scuderiei Toro Rosso a negat ca Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari au semnat contracte pentru 2010, afirmand ca echipa nu a decis inca linia de piloti pentru sezonul viitor. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Articolul initial:

Toro Rosso a decis sa anunte linia de piloti pentru sezonul urmatorul in clasicul stil al concernului Red Bull. Intr-un comunicat oficial de presa intitulat "Musical Chairs", Toro Rosso face o scurta analiza a situatiei de pe piata transferurilor, anuntand mutarea lui Fernando Alonso la Ferrari si numeroasele zvonuri care circula in presa internationala.

La finalul comunicatului, Toro Rosso decide sa anunte ca Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari vor pilota pentu echipa patronata de magnatul austriac Dietrich Mateschitz si in sezonul urmator. "In caz ca nu stiati, nu exista nicio schimbare in linia noastra de piloti, asa ca nu exista nicio noutate", se precizeaza in comunicatul de presa.

Ambii piloti ai echipei au debutat in Formula 1 in acest sezon, provenind din cadrul programului pentru tineri piloti ai concernului Red Bull.

Buemi a concurat in toate cursele din 2009, in timp ce Alguersuari a debutat la Toro Rosso cu ocazia Marelui Premiu al Ungariei, cand l-a inlocuit pe Sebastien Bourdais.

Scuderia Toro Rosso devine astfel cea de-a treia echipa care isi stabileste linia de piloti pentru sezonul viitor, celelalte doua fiind Red Bull Racing (Sebastian Vettel si Mark Webber) si Scuderia Ferrari (Felipe Massa siFernando Alonso).

Via | Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru