OFICIAL: Chandhok, pilot de rezervă la Lotus

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.03.2011
Karun Chandhok este noul pilot de rezervă al echipei Lotus şi va participa în prima sesiune de antrenamente libere din Australia.

Lotus şi-a definitivat marţi linia completă de piloţi cu care va aborda sezonului 2011 al Formulei 1, după ce l-a confirmat pe Karun Chandhok în postura de pilot de rezervă.

Indianul, care anul trecut a concurat pentru Hispania Racing, va avea statut privilegiat în cadrul echipei şi va participa la mai multe sesiuni de antrenamente libere, începând cu Marele Premiu al Australiei de la sfârşitul acestei săptămâni.

"Am vorbit cu echipa de mult timp despre un rol în cadrul echipei şi mă bucur că acum putem confirma că voi pilota pentru Lotus în 2011. Detaliile privind sesiunile în care voi fi în monopost sunt stabilite acum şi, după ce am petrecut ceva timp cu ei în testele dinaintea sezonului pot să văd cât de pasionaţi sunt toţi cei de la Lotus pentru a readuce echipa în topul grilei de start", a declarat indianul în cadrul unui comunicat de presă.

Până în prezent, Lotus nu a anunţat numele pilotului pe care îl va înlocui Chandhok în prima sesiune de antrenamente libere din Australia.

Pe lângă Chandhok, Lotus are în prezent alţi trei piloţi de teste: Luiz Razia are funcţia oficială de al treilea pilot, în timp ce Davide Valsecchi şi Ricardo Teixeira sunt cunoscuţi oficial ca piloţi de teste.

În cazul în care unul dintre piloţii titulari ai echipei nu va fi disponibil, acesta va fi înlocuit de Chandhok.

Via | Lotus

Comentarii (1)

  • pilotii
    sper sa aflam destul de repede pe cine va inlocui , altfel ne trezim fara puncte
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru