OFICIAL: General Electric devine sponsor major la Lotus

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.06.2011
Lotus a semnat un contract major de sponsorizare şi un parteneriat tehnic cu General Electric, multinaţională cu activitate în domeniile energiei, tehnologiei şi serviciilor financiare.

Team Lotus şi-a asigurat cel mai important contract de sponsorizare de la debutul în Formula 1 în sezonul 2010. Echipa patronată de Tony Fernandes a anunţat marţi seară că a semnat un contract major de sponsorizare cu compania General Electric, care îşi desfăşoară activitatea în domenii precum cele ale energiei, tehnologiei şi serviciilor financiare.

Astfel, GE a devenit Partener Premium al echipei, iar logo-ul companiei va fi vizibil pe monoposturile Lotus T128 şi pe infrastructura malaezienilor.

"Este o aprobare răsunătoare a dezvoltării remarcabile a echipei noastre că am dezvăluit un parteneriat de o asemenea importanţă cu una dintre cele mai eminente organizaţii. Explorăm deja un număr de iniţiative care vor aduce relaţia GE / Lotus la viaţă de-a lungul spectrului de interese ale lui GE, de la tehnologiile electrice pentru autovehicule, la ştiinţele materiale, procesele de design şi competentele inginereşti, până la dezvăluirea infrastructurii de clasă mondială a capabilităţilor GE în curse şi în pieţele din afara curselor", a declarat Fernandes în cadrul unui comunicat de presă.

Parteneriatul dintre Lotus şi General Electric va intra în vigoare începând cu Marele Premiu al Marii Britanii din luna iulie.

General Electric este o companie americană cu activitate la nivel global în domenii precum aviaţie, electronice, distribuţie de electricitate, motoare electrice, servicii financiare, servicii medicale, locomotive, turbine eoliene sau software. Compania avea în 2010 peste 287.000 de angajaţi la nivel mondial.

Via | Team Lotus

Comentarii (2)

  • mobius
    pasul inainte
    Se pare ca Lotus si-a rezolvat problemele financiare, beneficiind si in plan tehnic de un parteneriat de valoare. In sezonul urmator s-ar putea sa fie in randul echipelor de top.
    2 0
  • salutare
    felicitari Lotus!
    Imi este mult mai simpatica echipa Lotus,al lui Tony Fernandes,decat Lotus Renault,al lui Bahar!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru