OFICIAL: Iata noul monopost Toyota pentru 2009!

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 15.01.2009
Toyota a prezentat joi pe internet primele imagini oficiale ale noului monopost TF109 cu care va aborda sezonul 2009 al Formulei 1.

Pentru a contribui la reducerea costurilor in Formula 1, Toyota Racing a decis sa anuleze evenimentul de lansare a noului monopost si sa prezinte fotografii si materiale video doar pe internet.

Japonezii au creat un site dedicat exclusiv acestui eveniment si, la ora 13:00 (ora Romaniei), au prezentat primele imagini cu TF109, monopostul care va fi pilotat de Jarno Trulli si Timo Glock in 2009.

Din pacate, numarul mare de utilizatori care au intrat pe site in acel moment a dus la caderea pentru cateva minute bune a paginii de internet dedicate acestui eveniment.

Ramaneti alaturi de Automarket.ro. In cateva momente va vom oferi mai multe fotografii si detalii oficiale despre lansarea noului TF109.

Taguri: TF109, Toyota, lansare

Comentarii (2)

  • (ADY)
    Parca ar fi masini din Formula 3 naspa urate rusine Bernie
    0 0
  • masina
    nici mie nu imi place... or sa le faca asa de mici masinile, ca in cativa ani pilotii nu or sa mai incapa in ele si or sa stea pe margine conducand din simulatoare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru