OFICIAL: Karthikeyan va concura pentru Hispania Racing în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.01.2011
Indianul Narain Karthikeyan va reveni în Formula 1 după o absenţă de şase ani pentru a concura pentru Hispania Racing în sezonul 2011.

Narain Karthikeyan a dezvăluit joi seară pe reţeaua de socializare Twitter că a semnat un contract cu Hispania Racing pentru sezonul următor al Formulei 1.

Chiar dacă echipa spaniolă nu a confirmat încă informaţiile, pilotul indian este încântat că şi-a îndeplinit obiectivul pe care şi l-a trasat personal în ultimii ani. "Revin în Formula 1 în 2011. Am semnat un contract cu Hispania. Întotdeauna am susţinut că vremea mea în Formula 1 nu s-a terminat şi acum am reuşit să mă ţin de promisiune", a scris Karthikeyan pe contul său de Twitter.

Ulterior, indianul a declarat pentru publicaţia The Times of India că înţelegerea a fost intermediată de constructorul Tata Group, sugerând astfel că semnarea contractului cu Hispania nu ar fi fost posibilă în absenţa sprijinului financiar.

"Sunt încrezător că sunt în formă, că sunt pregătit fizic şi că voi avea succes în Formula 1. Sunt extrem de recunoscător celor de la Tata Group, fără sprijinul cărora aceasta revenire nu ar fi fost posibilă.

Aştept cu nerăbdare să concurez pentru Hispania şi să lucrez din nou cu Colin Kolles (n.r - şeful echipei). Avem o relaţie lungă şi excelentă împreună", a precizat el.

Karthikeyan a concurat în Formula 1 în sezonul 2005 pentru Jordan, obţinând 5 puncte în cele 19 curse în care a luat startul, înainte de a suferi un accident spectaculos în China. Ulterior, el a devenit pilotul de teste al echipei Williams pentru 2006 şi 2007, pentru că în 2009 să concureze la Le Mans în echipa lui Kolles. Anul trecut, el a concurat în NASCAR Truck Series şi ocazional în Superleague Formula.

Se anticipează că Hispania Racing va confirma contractul lui Karthikeyan în cursul zilei de vineri.

Via | Narain Karthikeyan | The Times of India

Comentarii (4)

  • ce mare performanta are in sporturile cu motor
    Inca un jalon inutil pe circuit!
    6 6
  • .
    =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)
    3 2
  • pentru Mihai
    mai Mihai sincer iti spun esti un jalnic.eu nu inteleg cum poti sa spui asa ceva despre omul asta cand tu nu-i ajungi nici la degetul mic.esti penibil sincer vorbesti de parca ai fi tu schumacher sau chiar mai mare decat el pun pariu ca nu esti decat un simplu copil caruia ii place sa vorbeasca.de parca ai fi concurat tu in mai multe competitii decat a facut-o el
    5 1
  • Mavric
    eugen
    Nu numai "in mai multe competitii" ci si la doua echipe diferite
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru