OFICIAL: Raikkonen a semnat prelungirea contractului cu Lotus pentru 2013!

de Daniel Popescu
Luni, 29.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen va concura pentru Lotus şi în sezonul 2013 al Formulei 1, conform unui clip video promoţional publicat de echipa britanică.

Esential 173 de puncte a castigat Raikkonen in primele sapte curse ale anului
6 podiumuri a obtinut Raikkonen pana acum in sezonul 2012
Lotus a anunţat luni dimineaţă prelungirea contractului lui Kimi Raikkonen pentru sezonul 2013, conform aşteptărilor din ultimele săptămâni.

Fostul campion mondial a revenit în Formula 1 în acest sezon şi a semnat un contract pe doi ani cu Lotus, însă cel de-al doilea an al înţelegerii era condiţionat de obţinerea unor anumite performanţe.

Finlandezul a îndeplinit însă fără emoţii cerinţele echipei stipulate în contract, în condiţiile în care ocupă locul trei în clasamentul general cu numai trei curse înainte de finalul sezonului şi, cu excepţia Marelui Premiu al Chinei, s-a clasat în puncte în fiecare cursă. De asemenea, el a obţinut şase podiumuri şi este unul dintre puţinii piloţi care a parcurs toate tururile în cele 17 curse de până acum.

Anunţul prelungirii contractului lui Raikkonen a fost făcut într-un mod neconvential.

În locul tradiţionalului comunicat de presă cu declaraţii ale părţilor implicate, Lotus a publicat un clip video cu imagini din acest sezon care se încheie cu propoziţia "Povestea continuă".

Lotus nu a anunţat încă dacă şi Romain Grosjean va rămâne în cadrul echipei, însă cel mai probabil francezul va fi la rândul său confirmat pentru sezonul 2013.

Via Lotus

Comentarii (4)

  • Sa speram ca anul viitor vor veni si victoriile si un nou titlu de campion!! All the best,Kimi!!
    23 2
  • Locul 3 in clasamentul general fara nici o victorie... Impreuna cu Alonso sunt printre cei mai constanti piloti. Sper sa reuseasca sa obtina victorii, daca nu anul asta poate anul urmator.
    21 1
  • Cu speranta ramai.
    3 23
  • TU trebuie ca esti Mama Omida. Daca taceai,filozof ramaneai. Asa ai spublerat orice urma de dubiu...geniu din Carpati.
    11 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru