OFICIAL: Red Bull şi Lotus vor utiliza motoare Renault până în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.11.2010
Renault a anunţat oficial că va furniza motoare pentru Red Bull Racing şi Lotus Racing în sezoanele 2011 şi 2012 ale Formulei 1.

Parteneriatul dintre Red Bull Racing şi Renault în domeniul motoarelor va continua şi pe parcursul următoarelor două sezoane, potrivit unui anunţ oficial făcut vineri de constructorul francez la Interlagos.

Informaţia vine să confirme astfel speculaţiile recente din presă internaţională, întrucât Renault reprezenta singura opţiune viabilă pentru echipa cu sediul la Milton Keynes. Potrivit noului parteneriat, logo-ul Renault vă fi vizibil pe nasul monopostului şi pe căştile lui Mark Webber şi Sebastian Vettel.

În cadrul aceluiaşi anunţ, Renault a confirmat că va furniza motoare şi pentru Lotus Racing, astfel ca producătorul francez va furniza unităţi pentru 3 echipe începând de anul viitor. Întrucât numele oficial al echipei de la Norfolk pentru sezonul 2011 este incert din cauza unor dispute legale, intelegerrea a fost confirmată sub forma unui parteneriat cu 1Malaysia Racing Team.

"Renault este încântată să anunţe extinderea înţelegerii cu Red Bull Racing şi sosirea unui nou client, 1Malaysia Racing Team.

Aceste noi înţelegeri înseamnă că Renault vă furniza motoare pentru 3 echipe anul viitor. În termeni simpli, 25% din maşinile de pe grila de start. Rămânem încrezători în beneficiile implicării noastre de succes în Formula 1, iar acest lucru poziţionează Renault ca lider tehnologic şi măreşte recunoaşterea brandului în jurul globului", a declarat Bernard Rey, preşedintele Renault Sport.

Noile parteneriate cu Red Bull Racing şi Lotus vor expira la sfârşitul sezonului 2012, înainte ca anticipata schimbare a regulamentului tehnic să intre în vigoare din sezonul 2013.

Via | Renault

Comentarii (5)

  • Ivanoff
    Live on TV
    Streaming antrenamente?
    Stiti vreun site?
    Merci!
    0 0
  • P1, P2, P3
    Incearca pe: http:\\atdhe.net Eu cam pe asta urmaresc practice-urile.....
    0 1
  • Ivanoff
    @KaNe
    Merci tare mult!
    Din pacate insa nu reusesc sa gasesc F1,dc poti sa-mi trimiti linkul complet as ramane super recunoscator...
    0 0
  • Spartanu
    F1
    ma bucur ca din sezonu viitor Digisport va transmite F1.cum la moto gp transmite antrenamentele,calificarile si cursa,sper ca la F1 sa transmita si antrenamentele.
    2 1
  • aici
    http://www.leaguetv.net/p/watch-live-motor-sports-online.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru