OFICIAL: Renault a prezentat noul R29!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.01.2009
Renault a dezvelit oficial noul monopost R29 pentru sezonul urmator in cadrul unui eveniment organizat pe circuitul de la Algarve.

La scurt timp dupa ce Williams a dezvelit monopostul FW31, a venit randul celor de la Renault sa organizeze o sedinta foto cu noul R29. Fotografiile confirma de altfel imaginile spion publicate duminica seara pe internet.

Una dintre principalele modificari se refera la paleta de culori, culoarea galbena fiind acum mai predominanta in partile laterale. Totodata, aripile fata si spate, precum si oglinzile, au fost vopsite in rosu si marcheaza prezenta noului furnizor de ulei, Total.

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, noul R29 beneficiaza de carcasa de motor utilizata de francezi in cea mai mare parte  sezonului trecut, iar nasul masinii este asemanator cu cel al altor monoposturi lansate de echipe pentru 2009.

Fernando Alonso a marturisit ca spera sa lupte pentru titlul mondial cu noul monopost, dupa progresele inregistrate spre finalul anului trecut. Dublul campion mondial va utiliza in acest an o casca predominant rosie, fata de 2008 albastrul disparand aproape complet.

Taguri: R29, Renault, lansare

Comentarii (13)

  • Nice...
    Sal,imi place cum au contruit masina cei de la renault.Sper s afaca ceva in anul acesta sa mai fie si el repectat.........Numai bine .
    0 0
  • renault 2009
    E INGROZITOR DE URATA, PARCA-I TAIATA CU TOPORUL.
    0 0
  • R29
    Hmm ... Cei de la Renault ataca inceputul de sezon cu carcasa de motor tip "shark-fin" , la fel ca Toyota :-? Nice pics : Briatore si baietii lui :))
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Erata :))
    "casa predominant rosie" :)
    0 0
  • F1 2009
    Sincer sper sa avem un sezon in care sa nu mai vedem Mc Laren si Ferrari pe primele locuri.
    Sper si cred ca BMW Si Wiliams vor veni sus, cu BMW principala favorita la castigarea titlului - au fost primele echipe care au testat pachetul aerodinamic 2009 - cel putin primele trei curse
    0 0
  • R29~Renault
    Arata bine si ca design si culorii..Alonso vrea sa se obisnuiasca cu rosu:))...
    0 0
  • ptr mirco
    Mah omule tu asa incepi un cometariu .Nu cred ca arata mai bine ferrari decat renault sa fim sinceri ,ferrari nu mai este ce era inainte ,s-a vazut si lipsa de design la masina 09.Si mai ganditiva in aceasta privintza......
    0 0
  • cu "nasul" asta...
    ...care seamana mai mult a "bot" cipoplit din totpor, eu gasesc masina asta ca cea mai hidoasa din ce-am vazut pana acum anul asta... Pacat, ca spatele chiar arata f bine, fluent... Dar botul e grosolan, sec, masiv... Rrrrrrrrgh!
    0 0
  • @micro
    tata...dute si te impusca....deci sincer spun....ferrari este echipa mea de suflet..nu renunt la ea pt nik in lume...dar sincer spun k monopostul renault de anu asta ii cea mai bestiala masina...bv lor...oricum nu conteaza cum arata...sa vedem cum functioneaza...bafta tuturor:)
    0 0
  • nu arata chiar rau
    se vede ca au facut-o pe calculator, trebuie sa demostreze si pe pista, sper ca Alonso sa demonstreze de ce e capabil
    0 0
  • @spawn&scuderia
    DRAGILOR, E PAREREA MEA. PT. MINE MASINA ASTA ARATA CA DRACU'. PAREREA VOASTRA NU MA INTERESEAZA.
    0 0
  • R29
    este zero
    0 0
  • ptr micro&scuderia
    Offf,din cate vad nu a inceput campionatul si incepeti sa va dati cu parerea voastra de .......Nu faceti voi bine sa fiti in anul acesta cu botu pe labutze,si sa fiti mai civilizati...:ce daca am spus si eu ca arata bine Renault anul acesta.Nu voi mai face speculatii de genu acesta sa nu sariti pe mine :)).Iar ptr mirco in special sa nu uite ca ferrari nu mai este ce a fost acum 2-3 ani .Si inca ceva :diferenta intre un pilot si o masina este mare,intr-un campionat nu conteza doar masina cum toti va dati in ruptul coatelor dupa ferrari,diferenta este pilotu.Asa ca sa fiti sanatosi si incercati sa fiti mai calmi,daca nu va dauneaza...Forever alonso..Salut ,si multumesc chipei automarket care ne tine la curent cu viata f1...Sa fiti sanatosi.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru