OFICIAL: Sutil va fi coechipierul lui Paul di Resta la Force India

de Daniel Popescu
Joi, 28.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a confirmat joi semnarea unui contract cu Adrian Sutil, care revine astfel în Formula 1 după o absenţă de un sezon.

Presa internaţională a relatat încă din cursul zilei de miercuri că Force India l-a ales pe Adrian Sutil ca partener pentru Paul di Resta în sezonul 2013, iar echipa indiană a confirmat joi această informaţie.

Astfel, Sutil a câştigat lupta cu Jules Bianchi pentru ultimul loc disponibil pe grila de start, iar coproprietarul Vijay Mallya a explicat că l-a ales pe german datorită celor cinci sezoane petrecute la echipa în perioada 2007-2011, înainte de a fi înlocuit de Nico Hulkenberg anul trecut.

"În cele din urmă am simţit că experienţa lui Sutil şi legăturile sale istorice cu echipa îi conferă un avantaj şi că aceste lucruri ne vor oferi cea mai bună şansă de a ne realiza ambiţiile în sezonul următor. Dacă poate redescoperi forma excepţională pe care a arătat-o în a doua jumătate a lui 2011, sunt încrezător că putem continua de unde am rămas la finalul lui 2012", a declarat indianul.

Urmareste Automarket
La rândul său, Sutil afirmă că este determinat să demonstreze că poate obţine rezultate importante în Formula 1 şi spune că obiectivul principal este să se acomodeze cu noul monopost în testele din această săptămână.

"După ce am fost plecat din sport, sunt şi mai determinat să-mi îndeplinesc obiectivele în Formula 1.

Lucrurile au decurs bine la Barcelona în testele de săptămâna trecută şi mă simt ca şi când nu aş fi fost plecat. A fost natural să pilotez monopostul şi am fost capabil să pilotez la limită. Acum mă concentrez să profit cât mai mult de ultima sesiune de teste din această săptămână, să lucrez cu echipa în simulator şi să fiu în cea mai bună formă la Melbourne", a precizat germanul.

Sutil va testa pentru Force India la Barcelona în zilele de vineri şi sâmbătă.

Via Force India

Comentarii (5)

  • Atat am vrut sa vad.
    5 4
  • no-name
    Alt neamt care o sa-l bata pe Di Resta
    5 5
  • Ma bucur ca a revenit, face treaba buna.
    7 2
  • Pentru cei care dau dislike, va doresc in continuare mult succes. =))
    1 0
  • I`a spus cineva ca anul acesta concureaza si Kimi? Nu de alta, dar tin minte ca l`a sifonat de cateva ori finlandezul, inainte ca el sa se retraga
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru