Perez decide vineri dacă va concura la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.06.2011
Sergio Perez va decide după antrenamentele de vineri dacă va concura în calificările şi cursa de la Valencia în urma accidentului suferit la Monaco.

Sergio Perez consideră că este pregătit din punct de vedere medical să concureze în Marele Premiu al Europei de la sfârşitul acestei săptămâni, după ce a ratat etapele din Monaco şi Canada ca urmare a unui accident suferit în calificările de la Monte Carlo.

Cu toate acestea, pilotul echipei Sauber va lua o decizie finală în acest caz doar după antrenamentele libere de vineri, care îi vor oferi o nouă oportunitate să afle dacă este apt să rămână în monopost.

"La fel ca la Montreal, totul depinde de mine. Doctorii mi-au spus să mă duc să vorbesc cu ei dacă nu mă simt bine. La Valencia nu voi avea de trecut niciun examen medical, toţi au încredere în mine şi simt că voi pilota aici. Totuşi, dacă încă mă voi simţi ameţit, nu voi concura. Dar m-am pregătit foarte bine pentru a fi gata pentru weekend", a declarat mexicanul pentru jurnaliştii prezenţi în paddock-ul circuitului de la Valencia.

Potrivit informaţiile dezvăluite de Sauber, echipa elveţiană va miza din nou pe serviciile lui Pedro de la Rosa, pilotul de rezervă al celor de la McLaren, în cazul în care Perez va deveni indisponibil.

Via | Reuters

Taguri: Perez, Sauber, Valencia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru