Perez: "Ferrari nu mi-a propus nimic, vreau să rămân la Sauber"

de Daniel Popescu
Joi, 30.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez susţine că Ferrari nu i-a făcut nicio ofertă pentru sezonul următor, motiv pentru care intenţionează să rămână la Sauber şi în sezonul următor.

Sergio Perez a fost considerat unul dintre potenţialii înlocuitori ai lui Felipe Massa la Ferrari imediat după Marele Premiu al Malaysiei în care a terminat pe locul doi în spatele lui Fernando Alonso.

Ulterior, speranţele mexicanului de a îmbrăca combinezonul roşu au scăzut, pe măsură ce timpul a trecut fără să primească o ofertă concretă din partea Scuderiei. Cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei, Perez a dezvăluit că intenţionează să rămână la Sauber anul viitor ca urmare a faptului că cei de la Ferrari nu au mai dat niciun semn de viaţă.

"Nu s-a schimbat nimic în ultima lună şi, tocmai de aceea, trebuie să iau o decizie la un moment dat. Sauber este o echipă grozavă şi face o treabă fantastică. Când merg la fabrică şi văd oamenii atât de motivaţi în fiecare zi, nu văd niciun motiv pentru care aş pleca. Sunt fericit aici şi în fiecare zi mă simt mai confortabil. Cred că echipa poate construi un monopost bun pentru anul viitor, aşa că nu văd niciun motiv să plec.

Sunt într-o poziţie bună, echipa face o treabă bună şi sunt fericit", a declarat mexicanul, care speră să-şi rezolve situaţia contractuală în termen de câteva săptămâni.

Urmareste Automarket
Un alt pilot care nu intenţionează să schimbe actuala echipă este Pastor Maldonado, care nu a mai obţinut niciun punct după victoria surprinzătoare obţinută în Marele Premiu al Spaniei.
Venezueleanul, sprijinit masiv de compania petrolieră de stat PDVSA, admite că nu a negociat încă cu echipa, însă susţine că vrea să devină campion mondial cu Williams.

"Nu am avut nicio discuţie. Williams va aştepta până la finalul sezonului. Din punctul meu de vedere, Williams este prima opţiune, pentru că am încredere în echipă. Echipa are un viitor mare, progresează tot timpul şi aş vrea să câştig campionatul înainte să plec", a precizat el.

Comentarii (3)

  • Daca asteapta sa castige campionatul inainte sa plece de la Williams....ma tem ca de acolo va iesii la pensie !? :)))
    2 0
  • Da, si eu cred ca s-a gandit la titlu mondial inainte sa se duca la Ferrari. Crede ca-i vor da mai mult bani daca va fi campion mondial. N-are decat sa astepte la Sauber titlul mondial :))
    3 3
  • @ perez
    Vezi ca ai gresit personajul,era vorba de Maldonado ca vrea titlul mondial inainte sa plece de la echipa,nu de Perez...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru