Perez: "Nu mă interesează zvonurile despre înlocuirea lui Massa la Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 22.03.2012
Sergio Perez susţine că nu este interesat de speculaţiile potrivit cărora îl va înlocui pe Felipe Massa la Ferrari.

Presa internaţională a lansat în această săptămână numeroase speculaţii cu privire la alternativele pe care le are Ferrari pentru a-l înlocui pe Felipe Massa în cazul în care brazilianul nu înregistrează progrese pe parcursul următoarelor curse.

Pe lângă Adrian Sutil şi Jarino Trulli, pe lista posibililor înlocuitori a apărut şi Sergio Perez, care se află la al doilea sezon cu Sauber, însă face parte şi din Academia de Piloţi Ferrari. Mexicanul a refuzat însă să comenteze aceste zvonuri şi susţine că este interesat doar să aibă un parcurs cât mai bun la Sauber în acest sezon.

"Este doar prima cursă a sezonului şi este prea devreme să speculăm. Mă concentrez pe echipa mea, pe Sauber. Cred că avem un monopost grozav şi nu pot spune nimic mai mult, doar că mă concentrez pe echipa, încerc să câştig cât mai multe puncte posibil pentru că avem un monopost foarte competitiv. Cât despre zvonuri... sunt doar zvonuri", a declarat el.

Între timp, Michael Schumacher sare în sprijinul lui Massa şi susţine că brazilianul a demonstrat în trecut că este capabil să lupte pentru titlul mondial.

"În testele de iarna a fost clar că cei doi piloţi Ferrari au fost foarte apropiaţi.

[...] Aşa că după ce am văzut diferenţa mare de la Melbourne, pot să bănuiesc că ceva nu a fost în regulă pentru el. Este în Formula 1 de mult timp. A luptat pentru titlu în 2008, a fost mereu în frunte şi nu văd niciun motiv pentru care să nu fie capabil să facă asta şi în viitor. Am încredere că va reuşi şi că echipa va da totul pentru a-i oferi sprijinul de care are nevoie", a precizat septuplul campion mondial.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru