Petrov va fi sprijinit financiar de o companie din Rusia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 06.01.2011
Vitaly Petrov va primi finanţare din partea companiei ruse de stat Rostekhnologii pentru a putea concura în Formula 1 în sezonul 2011.

Vitaly Petrov a fost confirmat recent la Renault pentru următoarele două sezoane, iar unul dintre motivele pentru care echipa de la Enstone i-a prelungit contractul a fost deschiderea pe care acesta o oferă pe piaţa din Rusia.

După ce pe parcursul anului trecut a adus nu mai puţin de 3 sponsori la echipă, Petrov va fi sprijinit financiar în 2011 de compania rusească de IT Rostekhnologii. Înţelegerea a fost intermediată de Vladimir Putin, premierul Rusiei exprimându-şi recent opinia că Petrov trebuie sprijinit pentru a-şi continua cariera în Formula 1.

"Numărul fanilor sporturilor cu motor creşte zilnic în Rusia. Petrov, care este faimos printre fanii Formulei 1 de aici, a semnat recent un contract pe doi ani cu echipa sa. Cu siguranţă are nevoie de sprijin şi în primul rând de sprijin financiar", a declarat Putin în această săptămână.

Interesul lui Putin de a-l sprijini pe Petrov este justificat şi de faptul că Rusia a ajuns la un acord cu Bernie Ecclestone pentru a găzdui curse de Formula 1 începând din sezonul 2014.

Via | BBC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru