Vladimir Putin

Joi, 30 August 2018 | Industrie

Rușii de la Aurus vor să concureze pe piața mașinilor de lux cu Rolls-Royce și Bentley: Aurus furnizează limuzina prezidențială pentru Vladimir Putin

Rușii de la Aurus, cei care au construit și livrat limuzina Senat pentru președintele Vladimir Putin, vor să lanseze o serie de mașini de lux cu care să concureze pe o piață dominată de Rolls-Royce și Bentley. Pe lângă limuzina Senat, Aurus vrea să lanseze în curând și un SUV de lux.
Joi, 29 Decembrie 2016 | General

Se vinde mașina lui Vladimir Putin: vechiul Mercedes S600 Pullman Guard este blindat și costă 1.3 milioane de euro

Una dintre limuzinele deținute de Vladimir Putin înainte de a ajunge președinte este scoasă la vânzare în Rusia. Prețul său este dublu față de cel cu care a fost achiziționată inițial.
Joi, 07 Aprilie 2016 | General

Noua limuzină a lui Vladimir Putin va fi construită în Rusia, va avea motor Porsche şi va putea fi cumpărată de oricine

Vladimir Putin va avea de anul viitor o nouă limuzină construită în Rusia al cărei motor va fi dezvoltat de Porsche. Limuzina va fi produsă în 5.000 de unităţi care vor putea fi achiziţionate de oricine.
Joi, 06 Ianuarie 2011 | Formula 1

Petrov va fi sprijinit financiar de o companie din Rusia

Vitaly Petrov va primi finanţare din partea companiei ruse de stat Rostekhnologii pentru a putea concura în Formula 1 în sezonul 2011.
Joi, 02 Decembrie 2010 | Modele noi

Ruşii ne arată că se poate: model hibrid de 7650 de euro!

Maşina poporului, pe care rusul Prokhorov o va dezvolta împreună cu francezii de la Bolore, se vrea a fi o revoluţie în segmentul ecologic: propulsie hibridă cu preţ de pornire de 7650 de euro.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | Industrie

Ghosn: "Renault-Nissan ar putea deţine 50% din acţiunile AvtoVAZ"

În urma unei întrevederi cu Vladimir Putin, Carlos Ghosn a declarat că Alianţa Renault-Nissan examinează posibilitatea creşterii pachetului de acţiuni deţinut la AvtoVAZ de la 25% la 50 procente.
Joi, 14 Octombrie 2010 | Formula 1

Vladimir Putin confirmă Marele Premiu al Rusiei pentru 2014

Vladimir Putin a confirmat joi că Rusia va găzdui curse de Formula 1 în perioada 2014-2020 în staţiunea turistică Soci de la Marea Neagră.
Miercuri, 04 August 2010 | Modele noi

Vladimir Putin i-a cerut unui magnat rus să construiască "Maşina Poporului"

Fostul preşedinte Putin i-a cerut magnatului rus al aurului, Mikhail Prokhorov, să dezvolte o maşină a poporului, desenată de Giugiaro, cu tren de rulare hibrid.
Marti, 02 Martie 2010 | Formula 1

Rusia va sponsoriza Renault F1 in 2010

Rusia a confirmat luni ca va deveni sponsorul echipei Renault de Formula 1 prin intermediul brandului Lada detinut de statul euro-asiatic.
Joi, 05 Noiembrie 2009 | General

Vladimir Putin: "Batalia pentru Opel nu s-a terminat"

Premierul rus Vladimir Putin a declarat ca lupta pentru preluarea Opel nu s-a incheiat. Potrivit acestuia, GM nu poate decide soarta constructorului german.
Duminica, 11 Octombrie 2009 | Industrie

Fiat: "Ne dorim sa producem un SUV in Rusia."

Aflat la Moscova pentru a semna un contract de colaborare intre Case New Holland Inc. si Kamaz, Segio Marchionne, CEO Fiat, a declarat ca se gandeste la fabricarea unor SUV-uri in parteneriat cu Rusia.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Industrie

Vladimir Putin someaza Renault: "Salvati Avtovaz!"

Actualul premier al Rusiei a afirmat de curand ca Renault este obligat sa gaseasca o solutie de redresare al constructorului Avtovaz, pentru a nu-si pierde cota de actiuni.

Tag-uri similare

Renault, Opel, Fiat, GM, General Motors, Rusia, Sergio Marchionne, sponsor, Petrov, Renault-Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru