Fiat: "Ne dorim sa producem un SUV in Rusia."

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 11.10.2009
Aflat la Moscova pentru a semna un contract de colaborare intre Case New Holland Inc. si Kamaz, Segio Marchionne, CEO Fiat, a declarat ca se gandeste la fabricarea unor SUV-uri in parteneriat cu Rusia.

Sergio Marchionne, directorul executiv Fiat, aflat la Moscova pentru a semna o colaborare intre Case New Holland Inc, constructor de masini agricole, si Kamaz, cel mai mare producator de camioane din Rusia, a declarat ca Fiat ar putea demara in aceasta tara un proiect pentru producerea unor SUV-uri.

“Visul nostru este sa producem un jeep in Rusia”, a declarat Sergio Marchionne in timpul conferintei. La acest eveniment a participat si primul-ministru Vladimir Putin, care s-a aratat foarte incantat de ideea directorului executiv de la Fiat. De multe ori premierul Rusiei a declarat ca Italia este unul dintre cei mai importanti parteneri, iar ideea lui Sergio Marchionne reprezinta o miscare inteligenta din partea acestuia.

“La noi in tara SUV-urile sunt masinile care se cauta deoarece mai avem mult de lucrat in ceea ce priveste infrastructura”, a declarat Vladimir Putin. Fiat lucreaza deja la o colaborare cu constructorul local de automobile Sollers si planuieste sa produca masini de clasa mica si medie sub logo-ul producatorului italian.

Sollers produce masini in Rusia, insa datorita crizei economice a trecut de curand prin mari dificultati financiare.

via | Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru