Pilotii vor juca fotbal si la Istanbul

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.06.2009
Mai multi piloti din Formula 1 vor juca o partida de fotbal in scopuri caritabile pe stadionul Ali Sami Yen din Istanbul cu ocazia Marelui Premiu al Turciei.

Organizatorii Marelui Premiu al Turciei au confirmat ca mai multi piloti din Formula 1 vor participa la un meci de fotbal demonstrativ in scopuri caritabile, printre acestia numarandu-se Fernando Alonso, Nico Rosberg, Felipe Massa, Sebastian Vettel, Giancarlo Fisichella, Jarno Trulli si Sebastien Bourdais.

Pilotii, reuniti in echipa nationala a pilotilor, vor infrunta o echipa formata exclusiv din fotbalisti turci, meciul urmand sa se desfasoare miercuri pe stadionul Ali Sami Yen din Istanbul.

Arena cu o capacitate de 24.000 de locuri reprezinta locul de desfasurare a meciurilor de pe teren propriu ale echipei Galatasaray Istanbul, echipa pentru care au jucat in trecut mai multi fotbalisti romani, cel mai cunoscut dintre acestia fiind Gheorghe Hagi.

Pilotii din Formula 1 sunt la al doilea meci de acest gen, dupa ce in urma cu doua saptamani au participat la tradionala partida de fotbal de la Monaco.

Via | Motorsport

Taguri: fotbal

Comentarii (3)

  • NeoGalaxy
    @Fotbal
    Speram sa participe si fiul lui Di Montezemolo, dar... iarasi nu-l vad pe Lewis pe aici... Oricum un gest foarte frumos ca acesti baieti, isi fac timp de joace fotbal mai ales in scopuri caritabile. Stie cineva daca il difuzeaza... vreo televiune cunoscuta?
    0 0
  • @Lewis
    S-ar juca si Lewis, daca cineva i-ar da pase... :D
    0 0
  • Unii nu pot face anumite lucruri
    Pentru astfel de lucruri trebuie sa fi in stare sa dai de la tine, ce mai, trebuie sa ai caracter.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru