Volkswagen va sponsoriza echipa italiana Napoli

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.08.2009
Volkswagen a anuntat oficial ca va sponsoriza echipa italiana de fotbal Napoli pe tot parcursul sezonului 2009-2010. Nemtii vor pune la dispozitia italienilor si o flota de 20 de masini.

Volkswagen a anuntat oficial ca va deveni sponsorul principal al echipei italiene de fotbal SSC Napoli, pe tot parcursul campionatului 2009-2010. Echipa italiana, care activeaza in prezent in Serie A, se bucura de o sustinere importanta din partea fanilor. Parteneriatul este primul de acest gen pentru Volkswagen in campionatul italian si le va aduce celor de la Napoli o flota noua de 20 de masini.

Giuseppe Tartaglione, presedintele Volkswagen Group Italia, a declarat ca este profund atasat de orasul Napoli si se bucura pentru parteneriatul cu echipa de fotbal, atat de iubita de fanii sai. "Ma bucur ca grupul nostru poate ajuta SSC Napoli sa isi atinga obiectivele sportive in noul sezon", a incheiat Tartaglione.

Massino Mazza, directorul diviziei Volkswagen in Italia, a sustinut si el ca "acordul incheiat cu Napoli confirma implicarea VW in lumea fotbalulului".

via | Autoblog

Comentarii (2)

  • Stelian_Opincariu
    2009-2010---un termen cam scurt, dar un boost in vanzari pentru VW.
    1 2
  • VW!
    stiam ca "flota" o schimba cei de la Ford!...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru