Hyundai este partenerul auto oficial al Cupei Mondiale de Fotbal Feminin 2011

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.06.2011
Hyundai le-a livrat celor de la FIFA 11 autobuze şi 289 de automobile în vederea utilizării la Cupa Mondială de Fotbal Feminin din 2011.

Hyundai a devenit partenerul auto oficial al Cupei Mondiale de Fotbal Feminin 2011 şi a livrat flota oficială de vehicule. Hyundai Motor Company pune la dispoziţia FIFA 289 de vehicule de pasageri şi 11 autobuze. Respectivele autobuze vor transporta 11 din cele 16 echipe înscrise la turneul final. Printre autoturismele oferite se numără modele ix35, Santa Fe, ix55 şi H1.

Cele 289 de autoturisme vor fi folosite atât de oficialii FIFA, cât şi de echipele naţionale, membrii comitetelor de organizare, arbitri, oaspeţi importanţi şi jurnalişti. Vehiculele respective vor fi utilzate pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, din 26 iunie până în 17 iulie.

"Oportunitatea de a oferi transport de primă clasă în cadrul acestul turneu monumental ne oferă vizibilitatea de care avem nevoie în Europa, dar şi la nivel mondial, pentru marca şi produsele noastre. Turneele de fotbal organizate de FIFA transmit dinamism, emoţie şi pasiune. Acestea sunt exact atributele pe care vrem să le oferim şi să le împărtăşim cu clienţii noştri.", a declarat Chang Kyun Han, Preşedinte al Hyundai Motor Europe, cu ocazia livrării oficiale a flotei de autovehicule, care a avut loc pe stadionul din Frankfurt.

Hyundai a sponsorizat toate turneele organizate începând cu Cupa Mondială de Fotbal Feminin SUA din 1999.

Cei de la Hyundai au sponsorizat Cupa Mondială FIFA Coreea/Japonia 2002, Cupa Mondialăa FIFA Germania 2006 şi Cupa Mondială FIFA Africa de Sud 2010. De asemenea, Hyundai a sponsorizat şi alte turnee organizate de FIFA, inclusiv Cupa Confederaţiilor. Compania coreeană şi-a extins parteneriatul strategic cu FIFA pentru a sponsoriza şi turneele finale ale Cupelor Mondiale din 2014-2022.

Via | Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru