Audi ar putea sa cumpere actiuni la Bayern Munchen

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 20.09.2009
Conform unor zvonuri aparute in presa germana, Audi ar putea achizitiona 10 procente din actiunile clubului Bayern Munchen, cea mai titrata echipa de fotbal din Germania.

Audi, sponsorul celor de la FC Bayern Munchen, ar putea investi 100 de milioane de Euro pentru a achizitiona 10 procente din pachetul de actiuni al clubului de fotbal german. Intr-un articol aparut in publicatia germana Bild se precizeaza ca aceasta tranzactie s-ar putea incheia luna viitoare, clubul german dorind sa isi reduca datoria facuta odata cu inceperea constructiei stadionului Allianz Arena, in 2005.

Iris Alting, purtatorul de cuvant Audi, nu a comentat aceste afirmatii, insa a declarat ca“luam in considerare crearea unui parteneriat mai solid”.

In cazul in care Audi va achizitiona pachetul de actiuni al clubului de fotbal, acesta se va alatura gigantului producator de echipamente sportive Adidas, care detine 10 procente din actiunile lui Bayern inca din anul 2002.

via | Bild

Comentarii (4)

  • Penalu
    Intrebare de baraj
    OFFTOPIC---dar necesar

    Unde sunt userii @Alex,@Semtex@george@Stelian Opincariu@brunetu@LEE???

    Au disparut de o gramada de vreme.Haideti bai baietii mai reveniti aici pe plaiurile mioritice,mai dati un semn de viata!Mi-e dor de voi!
    5 3
  • @ penalu
    mai ai o saptamana rabdare ca incepe faculta si apar , acum sunt la coada la cazari
    4 1
  • @ALL
    Invit cei care au cont, sa intre mai des in forum deoarece acolo se aude doar ecoul.....
    @mowgli esti online?
    1 1
  • Cred ca unele din persoanele enumerate mai sus de penalu sunt fictive si sunt inventate de cei ce publica aceste articole...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru