Presă: Buemi va fi pilot de rezervă la Red Bull şi Toro Rosso

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.01.2012
Sebastien Buemi va rămâne în Formula 1 ca pilot de rezervă pentru Red Bull Racing şi Toro Rosso, potrivit presei elveţiene.

Presa internaţională speculează că Sebastien Buemi va reuşi să rămână în Formula 1 şi în sezonul următor, în ciuda faptului că a pierdut locul la Toro Rosso şi nu are alte opţiuni viabile ca pilot titular.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia elveţiană Blick, Buemi va deveni în 2012 pilotul de rezervă al ambelor echipe deţinute de Red Bull în Formula 1, Red Bull Racing şi Scuderia Toro Rosso. "Nimeni nu vrea să spună dacă contractul a fost semnat sau nu, dar pentru pilotul elveţian este cea mai bună soluţie pentru a rămâne în paddock", precizează sursa citată.

Decizia este una logică în contextul în care niciuna dintre echipele Red Bull nu are pilot de rezervă pentru anul viitor, mai ales că în prezent nu există un alt pilot din celebrul program Red Bull Junior care să fie pregătit pentru o astfel de poziţie. Totuşi, mutarea ar reprezenta un pas înapoi în cariera lui Buemi după cei trei ani petrecuţi în Formula 1 la Toro Rosso.

Toro Rosso va utiliza anul viitor o linie de piloţi complet nouă alcătuită din Daniel Ricciardo şi Jean-Eric Vergne.

Via | GMM

Taguri: Buemi, Toro Rosso

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru