Presă: Compania americană Honeywell, sponsor principal la Lotus din 2013

de Daniel Popescu
Luni, 10.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul american de echipamente tehnologice Honeywell va fi noul sponsor principal al echipei Lotus din 2013, valoarea contractului fiind estimată la 30 de milioane de dolari pe an.

Lotus este pe punctul de a semna unul dintre cele mai importante contracte de sponsorizare din ultimii ani. Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia SportsPro Media, Lotus a ajuns la un acord cu producătorul american de echipamente tehnologice Honeywell, care va deveni astfel sponsorul principal al echipei începând de anul viitor.

Sursa citată afirmă că înţelegerea este estimată la aproximativ 30 de milioane de dolari pe sezon, astfel că bugetul echipei aflate în proprietatea fondului de investiţii Genii Capital va creşte semnificativ. Înţelegerea mai are nevoie doar de semnătura celor două părţi şi ar urma să fie oficializată pe parcursul acestei săptămâni.

Urmareste Automarket
Lotus a semnat recent şi un contract de sponsorizare cu celebrul producător de băuturi răcoritoare Coca Cola, care îşi va promova brandul de băuturi energizante Burn prin intermediul unor campanii inedite de marketing.
Interesul manifestat de companiile americane pentru Lotus vine ca urmare a succesului înregistrat de echipa în acest sezon, dar şi prin prisma revenirii Statleor Unite în calendarul Formulei 1 după o absenţă de cinci ani.

Via SportsPro Media

Comentarii (1)

  • Din cate am observat Honeywell produce si Turbo chargers ... sunt curios ce va iesi din chestia asta !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru