Presă: Kovalainen, pe lista Ferrari pentru 2013

de Daniel Popescu
Joi, 13.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Managerul lui Heikki Kovalainen a fost invitat la Maranello să discute despre un potenţial contract pentru sezonul 2013, potrivit presei finlandeze.

Heikki Kovalainen este numele surpriză apărut la sfârşitul acestei săptămâni pe lista posibililor înlocuitori ai lui Felipe Massa la Ferrari în sezonul 2013.

Potrivit televiziunii finlandeze MTV3, Ferrari l-a invitat la Maranello pe managerul pilotului Caterham pentru a discuta despre un potenţial contract, însă stadiul negocierilor nu este cunoscut în acest moment.

Apariţia finlandezului pe lista celor de la Ferrari este surprinzătoare în condiţiile în care acesta nu a impresionat în Formula 1. El a debutat în Marele Circ la Renault în 2007, iar în următoarele două sezoane a obţinut o singură victorie pentru McLaren înainte de a se refugia la Lotus Racing, echipă care ulterior şi-a schimbat numele în Caterham.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, Kovalainen ar putea fi o alegere ideală pentru Ferrari pentru că există şanse mici ca acesta să-l surclaseze pe Fernando Alonso sau să emită pretenţii la un statut de egalitate în cadrul echipei.

De altfel, MTV3 consideră că Sergio Perez a fost exclus din această ecuaţie tocmai la cererea lui Alonso, care se teme că mexicanul este suficient de puternic pentru a-i pune probleme în lupta pentru titlul mondial.

Via GPUpdate

Comentarii (9)

  • Probabil ca Ferrari nu-si doreste un pilot care sa-l incurce pe Alonso, dar nici unul care termina pe 6-7. Asa ca tind sa cred intr-un di Resta la Ferrari sau Hulkenberg, piloti mai buni decat Kova.
    14 0
  • formula
    "De altfel, MTV3 consideră că Sergio Perez a fost exclus din această ecuaţie tocmai la cererea lui Alonso, care se teme că mexicanul este suficient de puternic pentru a-i pune probleme în lupta pentru titlul mondial"
    Sa fim seriosi baieti, nu luati pe drept tot ce scriu ziarele, cititi publicatii mai serioase! In primul rand nu va axati numai pe publicatii englezesti (riscati sa va faceti o imagine distorsionata a cee ce se intampla in formula 1)ci si publicatii italiene sau spaniole, numai asa va puteti face o imaine cat de cat mai clara a ceea ce se intampla, cu parere de rau dar publicatiile de pe site-ului formula1.automarket.ro (care este singurul site de stiri F1 din Romania) sunt departe de obiectivism, mai ales cand vine vorba de alonso sau ferrari...
    11 8
  • Mare om,Alfonzo asta!! Mare caracter,dom'le!!! E frica de competitie. Tb sa aiba ca si coleg unu' care sa nu fie mai bun ca el.... Asa demonstreaza ce "mare campion" e "el magico"!!!! Halal caracter si campion.
    12 13
  • GrosJan
    Alonso e mai bun decat Piquet, Grosjean, Massa si foarte probabil si Kovalainen. Kova cred ca e chiar mai slab decat Massa de acum. E putin spus ca lui Alonso ii este frica de unul care sa-l incurce la titlu. Ii este frica de unul care l-ar putea bate. Inca unul din asta si ii cam pune capac la cariera si ambitii. Acum sa fim seriosi: nu trebuie sa citim presa din Anglia ca sa ne dam seama de ce este adus la Ferrari un pilot foarte slab cand sunt atatea optiuni de piloti buni ...
    11 3
  • @formula si gayus - se pare ca ati uitat ce sezon a avut Alonso in 2007, cand l-a avut coleg de echipa de Hamilton, un incepator. In aceste conditii este normal ca Alonso sa fie cel mai mare sustinator al lui Massa, un pilot slab care il pune intr-o lumina buna. Nu cred ca este vorba de frica de competitie, pur si simplu vrea sa evite repetarea sezonului 2007. Si, sa nu fim ipocriti, cu exceptia unor cazuri speciale, oricare din noi ar face la fel.
    5 8
  • Sa pui bete-n roate unui pilot bun are vreo leg cu fair play-ul????? Daca esti cel mai bun,poti sa faci fata unui pilot la fel de bun ca tine!!! Daca esti frustrat ca nu esti ceea ce pari,atunci da, vrei langa tine numai piloti slabi ca sa fii u cel mai tare!!! Asta e atitudinea unui campion???? celui mai bun pilot din f1????? Hmmmm. Give me a break.
    8 12
  • energy_ionut
    eu cred ca daca ferarri aduce un pilot care sa poata sa aduca imbunatatiri monopostului (ex. M. Schimacher), Alonso nu s-ar impotrivi niciodata. In momentul in care 2 piloti imbunatatesc performantele masinii, ramane timp si pt a "te concentra numai la cursa"
    3 1
  • @gayus - dupa cum am scris mai sus, hai sa nu fim ipocriti. Eu am explicat de ce nu mi se pare anormal faptul ca Alonso il prefera ca Massa sa ii fie coechipier in continuare. In locul lui si tu ti-ai dori acelasi lucru. In plus, nu Alonso este cel care decide cine ii va fi coechipierul. Nu e ca si cum ar avea o echipa la fel de buna ca Ferrari unde sa poata pleca.
    0 0
  • €u_ro
    eu totusi sint de parerea ca ingin€rii lui Massa nu se prea obosesc pu a nu-l incurca Massa pe Alonso ca doar stim bine ca-s platiti din partea lui Alonso (santand€r) si nu a lui Massa. Pe mine ma face sa cred asta din simplul motiv ca 1. asa-s vremurile acum cind €.$$$ $$$ pune "claritati la multe intrebari". 2. Mont€nzom€lo face parte din categ. lui B€rni€ €c. si nu cred in sinceritatea lui. "Chinurile " lui Massa imi pare ca nu se trage de la accident dar de la SOSIREA GRANDE-osul Santand€r. Voi va ginditi ca daca Alonso ar strica imaginea Santand€r, acestia ar mai fi impreuna cu F€rrarri??? NU!
    Cind straluceste citeoadata Massa in calificari pin in cursa domnii ingineri au grija sa mai stringa putin surubu la trotineta sa șuiere asa tare pe linga Alonso. Dupa mult timp dupa un eveniment se afla multe detaii, secrete. Asa ca daca va fi asa vom auzi daca nu poate nu.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru