Presa: Kubica este liber să plece de la Renault în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 09.11.2010
Publicaţia Autosprint susţine că Robert Kubica va deveni liber de contract dacă Renault va semna un parteneriat cu constructorul britanic Lotus.

Potrivit mai multor informaţii din paddock confirmate parţial inclusiv de Carlos Ghosn, Renault pregăteşte în această iarnă o schimbare majoră de strategie pentru Formula 1.

Aceasta vizează renunţarea completă la actuala echipa de Formula 1 şi concentrarea pe furnizarea de motoare, în timp ce compania Genii Capital, care deţine 75% din acţiunile Renault F1, ar urma să iniţieze un parteneriat cu constructorul britanic Lotus.

Publicaţia italiană Autosprint susţine că această schimbare de strategie va avea efecte directe asupra anumitor contracte pe care le are în prezent Renault F1 Team, printre acestea fiind vizat şi cel care îl leagă pe polonezul Robert Kubica de echipă. "Kubica va fi liber să aleagă o altă echipă", susţine sursa citată.

Chiar dacă informaţiile sunt reale, este foarte posibil că pilotul polonez să rămână în continuare la echipa de la Enstone, întrucât nu are nicio opţiune viabilă de a pleca la o altă echipă puternică.

Via | GMM

Comentarii (5)

  • dragos
    Kubica
    ...probabil la Ferrari in locul lui Massa.
    13 2
  • ctlnmihai
    Kubica
    Kubica cred că va rămâne la Renault..E posibil să ajungă la Ferrari dar numai după retragerea lui Alonso din activitate... E prea inteligent polonezul ca să ajunga sluga lui Alonso acolo..Oricum Massa e destul de,,bun'' în calitate de scutier al spaniolului..
    6 11
  • Kubica
    Pe omuletul asta l-as vrea la Ferrari...
    5 1
  • ayrton
    Va deveni sluga...daca e mai rapid alonso
    Asa cum Barrichelo si Irvine au fost slugile lui Schumacher( a lui Jean Todt mai exact )...asa poate foarte bine si Kubica sa junga sluga lui Alonso...aduceti-va aminte ce "tinere sperante" erau cei doi inainte sa ajunga le Ferrari...Massa nici macar nu se apropie de performantele lui Alonso....amintiti-va cum mergea Massa cand il avea pe Raikkonen coechipier...a mers bine chiar si cand era cu Schumacher ...Dar anul acesta...Alonso il distruge(asa a facut si cu Fisichella....Trulli)....el se bate la titlu cu acelasi monopost si Massa abia termina in puncte .....
    1 4
  • kubica
    kubica ar trebui sa vaneze locul lui schumi la mercedes atunci cand acesta se va retrage, caci de la Ferrari s-a retras(2006) cu inima ranita........ vad ca italienii nu se mai bat cu mainile in piept pt al 3-lea monopost......?????
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru