Presă: Kubica va testa un monopost Ferrari în primăvară!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.12.2011
Robert Kubica va efectua un test cu un monopost al Scuderiei Ferrari în primăvara anului viitor, potrivit presei italiene. Renault: "Nu ştim dacă Kubica are viitor la echipă".

Şansele ca Robert Kubica să-l înlocuiască pe Felipe Massa la Ferrari începând din sezonul 2013 încep să prindă tot mai mult contur.

Publicaţia italiană Gazzetta dello Sport relatează în ediţia de luni că pilotul polonez va testa pentru Ferrari în primăvara anului viitor un monopost F10 din sezonul 2010 pe circuitul de la Mugello.

În cazul în care va demonstra că este capabil să revină la forma care l-a consacrat în Formula 1, este foarte posibil ca Ferrari să-l plaseze în cockpit drept coechipier pentru Fernando Alonso, în condiţiile în care contractul lui Massa expiră la finalul anului viitor.

Publicaţia spaniolă AS a plusat în această dimineaţă afirmând că este posibil ca Ferrari să fi ajuns deja la un acord preliminar cu Kubica pentru 2013.

Actualul contract al lui Kubica cu Renault expiră în ultima zi a acestui an, iar şeful Eric Boullier a admis în accest weekend că viitorul polonezului la echipa este incert. "Nu ştiu", a fost replica lui Boullier când a fost întrebat dacă Kubica are un viitor la Renault.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru