Presă: Lotus ar putea renunţă la Grosjean în 2013

de Daniel Popescu
Marti, 09.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Postul francez de radio RMC susţine că Lotus ar putea renunţa la serviciile lui Romain Grosjean în sezonul următor din cauza numeroaselor accidente provocate în acest an.

Romain Grosjean are contract cu Lotus până la sfârşitul acestui sezon, iar echipa britanică are opţiune să-i prelungească contractul şi pentru anul viitor.

Potrivit postul francez de radio RMC, această opţiune va expira la finalul Marelui Premiu al Coreei de Sud de la sfârşitul acestei săptămâni, iar sursa citată susţine că Lotus ar putea renunţa la activarea opţiunii.

Decizia ar urma să aibă legătură cu numeroasele accidente provocate de Grosjean pe parcursul acestui sezon, cele mai grave fiind cele de la Spa-Francorchamps, pentru care a fost suspendat o cursă, şi Suzuka, pentru care a primit o penalizare de 10 secunde de tip stop and go. Eric Boullier, şeful Lotus, afirmă că viitorul lui Grosjean în cadrul echipei nu este totuşi în pericol.

Urmareste Automarket
"Pentru moment nu.
Până şi Michael Schumacher a avut multe accidente la începutul carierei sale. Dar toată lumea din cadrul echipei este frustată, inclusiv eu. Poţi schimba tot ce vrei în mediul în care lucrează, dar până la urmă depinde de Grosjean să înveţe să controleze presiunea"
, a precizat francezul.

Totuşi, Grosjean este sprijinit din spate de Total, producătorul petrolier care este în prezent cel mai important sponsor al echipei, astfel că şansele unei despărţiri între cele două părţi nu sunt foarte mari. Coechipierul său Kimi Raikkonen a dezvăluit la Suzuka că îşi va prezenta planurile de viitor în 17 octombrie.

Via GMM

Comentarii (1)

  • poate schumacher?!...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru