Presă: Team Lotus îşi va schimba numele în Team Caterham AirAsia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.08.2011
Team Lotus va concura sub numele Team Caterham AirAsia începând din 2012, după ce echipa malaeziană a ajuns la o înţelegere cu constructorul Lotus, potrivit presei internaţionale.

Confuzia generată de prezenţă a două echipe cu numele Lotus în Formula 1 ar putea lua sfârşit la finalul acestui sezon, dacă speculaţiile din presa internaţională vor deveni realitate.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de jurnalistul Joe Saward, Tony Fernandes, patronul Team Lotus, a ajuns la o înţelegere cu constructorul britanic Lotus pentru a încheia acest conflict.

Rezultatul va fi schimbarea numelui echipei Team Lotus în Team Caterham AirAsia începând din sezonul 2012, iar echipa cunoscută în prezent sub numele Renault va fi rebotezată în Lotus.

Noul nume sub care va opera Team Lotus simbolizează achiziţionarea constructorului britanic Caterham de către Fernandes, dar şi numele companiei aeriene low-cost AirAsia deţinută de acelaşi om de afaceri malaezian. Confirmarea oficială privind schimbarea numelui Team Lotus în Team Caterham AirAsia este aşteptată în scurt timp.

Via | Joe Saward

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru