Presă: Vettel a semnat un contract pe trei ani cu Ferrari din 2014!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 25.06.2012
Presa italiană susţine că Sebastian Vettel a semnat un contract pe trei sezoane cu Ferrari care va începe în 2014. Anul viitor, Scuderia îl va păstra pe Felipe Massa sau îl va aduce pe Mark Webber.

Publicaţia italiană Mediaset a anunţat luni că Sebastian Vettel şi-a dat acordul final pentru a concura pentru Scuderia Ferrari începând din sezonul 2014.

Chiar dacă nu a oferit nicio dovadă în sprijinul afirmaţiilor, publicaţia susţine că a văzut documente care certifică sosirea dublului campion mondial la echipă peste mai puţin de doi ani, Vettel urmând să devină astfel coechipierul lui Fernando Alonso.

Pentru sezonul următor, aceeaşi sursă susţine că Ferrari intenţionează să-l păstreze pe Felipe Massa, însă numai pentru un salariu mai mic de 10 milioane de euro.

În cazul în care brazilianul va refuza oferta, Ferrari va încerca să-l recruteze pe Mark Webber pentru cinci milioane de euro, australianul urmând să aibă astfel oportunitatea să-şi încheie cariera la una dintre cele mai importante echipe din Formula 1. O decizie finală în acest sens va fi luată cel mai târziu la sfârşitul lunii august.

Noile informaţii vin la numai câteva săptămâni după ce presa internaţională a speculat insistent că Vettel a semnat un precontract cu Ferrari tot din 2014, înţelegere care ar fi fost condiţionată de obţinerea unor rezultate bune de către Scuderia pe parcursul acestui an.

La vremea respectivă, Vettel şi Ferrari au negat zvonurile privind o înţelegere între cele două părţi.

Via | Mediaset

Comentarii (18)

  • minglo
    ohoho, ce n-as da sa fie adevarat, nu ca le-as vrea binele la macaronari, da s-a zis cu alonso. Au vazut si ei ca ba e masina, ba nu e, dar viteza e mereu la Vettel
    8 19
  • minglo
    si webber il bate pe Alonso daca vine la anu' ... un motiv in plus sa il aduci pe Vettel
    7 24
  • minglo
    "înţelegere care ar fi fost condiţionată de obţinerea unor rezultate bune de către Scuderia pe parcursul acestui an"

    Deci daca Alonso face rezultate isi semneaza sentinta ....
    5 13
  • 2014,2015 nu mai conteaza,de venit va veni intr-o zi si va face istorie sunt sigur.Si vom vedea un duel cum nu am mai vazut de la Ham-Alonso incoace(2007).Ciao
    11 4
  • minglo
    nu e superman, e doar un pilot mai bun ca alonso. e destul zic eu; asta asa ca sa le piara graiul la cei care-i desconsidera meritele si care-i tot vaita masina lui alonso. Viitorul suna bine ... :)
    7 19
  • minglo
    @marius
    ala din 2007 nu a fost duel ... Cand il batea mar pe alonso cand abandona si de acolo aparentul duel cand te uiti DOAR pe punctaj. Mai bine te uiti la cursa in special la timpi

    Dar daca l-am numi duel p-ala din 2007, cam tot asa o sa fie, cu alonso cuca bataii :)))))
    5 16
  • Nu zic ca Vettel nu e pilot bun dar are si cu ce pe cand Alonso hai sa recunoastem nu are cea mai buna masina si e pe promul loc in clasament.Pana nu-i vezi pe amandoi concurand cu aceasi masina nu poti sa spui ca Vettel e mai bun decat Alonso.
    24 2
  • minglo
    @IO
    ok, dar tot asa nu poti sa spui daca/cat "nu are" alonso masina
    Tot asa nu poti sa spui va rbr e cea mai buna sau nu cumva Vettel o face sa para asa
    abandonul tehnic al lui vettel e un merit pentru alonso doar pentru partinitori, dar in "partinire" nu e nimic obiectiv
    3 12
  • N-o mai dati atata pe masini. Chiar daca masina e buna, are si pilotul contributia lui.Toyota au bagat o groaza de bani in F1,dar n-au avut piloti de top. Sincer,cred ca daca Vettel ajunge la Ferrari in 2014, Alonso se retrage.
    4 16
  • @minglo
    Nu am spus niciodata ca bandonul tehnic al lui vettel e un merit pentru alonso dar a avut noroc(bravo lui)si oricum norocul face parte din joc.
    10 2
  • @91Schumi06
    Stai linistit Alonso nu se retrage are contract cu Ferrari pana in 2016.
    17 0
  • Nu cred ca Sebastian va ajunge la Ferrari.De ce sa plece de la Red Bull unde are o echipa buna si un monopost bun alaturi de care a obtinut atatea performante ?Si de ce se speculeaza asta exact dupa victoria lui Alonso?Desi rivalitatile in formula 1 mi se par mai mari intre piloti si nu intre echipe nu il vad pe Vettel la Ferrari.
    8 1
  • sincer mi-as dori sa vina vettel la ferrari. dar sper sa nu vad un tratament preferential pentru un pilot anume...cu toate ca nu bag mana in foc:(
    8 3
  • lorand
    e bun vettel, dar eu ca si fan ferrari nu imi doresc sa vina germanul la scuderie
    0 2
  • vettel
    E inevitabila aceasta mutare. Se stie ca Ferrari are bani destui sa-i ofere, Vettel viseaza la Ferrari... In plus, nu va veni singur, ci cu intreaga echipa care a revolutionat, de atatea ori, aerodinamica in F1.
    3 0
  • Popicul
    Sebi la Ferrari este inca o dovada ca scuderia este simbolul formulei 1.toti constructorii vor sa o bata si toti pilotii sa alerge pentru ea (chiar si Hamilton! ,copilul lui Ron Denis)
    1 0
  • ce credeti ca o sa faca vettel la ferrari daca nu o sai ofere cea mai buna masina nimic.inca no aratat ca poate sa castige o cursa pornind de la mijlocul plutonului sau de mai jos ii un fel de massa dar un pic mai talentat orcum alonso nui webber
    2 1
  • ramane de vazut....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru