Primele probleme tehnice pentru Brawn GP

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.03.2009
Rubens Barrichello si Jenson Button au continuat luni testele pentru pregatirea noului sezon, insa monopostul Brawn GP pilotat de englez a suferit o defectiune majora la cutia de viteze.

Dupa o sesiune de teste plina de succes pe circuitul de la Barcelona, Brawn GP a incantat fanii Formulei 1 si pe circuitul de la Jerez.

Dupa ce echipa nu a avut nicio problema in a se impune in prima zi, lucrurile au luat o intorsatura nefavorabila luni. Fernando Alonso a reusit sa se impuna in fata lui Rubens Barrichello, care a pilotat dimineata, dar si a lui Jenson Button, care a preluat controlul volanului in cursul dupa-amiezii.

Daca testele brazilianului au fost scutite de probleme, nu acelasi lucru se poate afirma si despre Button. Dupa numai 12 tururi, englezul a fost nevoit sa revina la boxe in urma unei probleme tehnice la cutia de viteze. Inginerii echipei lui Ross Brawn nu au reusit sa remedieze defectiunea in timp util, astfel ca Button a pierdut ultimele doua ore de teste.

A fost pentru prima oara in istoria sa de numai doua saptamani cand Brawn GP a intampinat defectiuni tehnice la monopost, insa echipa va reveni marti pe circuit. Button va continua astfel programul echipei in cadrul ultimei zile de teste a team-ului britanic inainte de inceperea sezonului competitinal.

Via | F1-Live

Comentarii (2)

  • dupa cum spuneam
    vor avea mari probleme mai ales in curse
    0 0
  • Dupa cum mai bine nu spuneai...
    In caz ca nu stiai,acestea sunt teste si dc nu ar fi avut nici un fel de probleme ar fi insemnat ca nu au dus masina la limita...
    Ca tot ai adus vorba,ai idee cat a facut Urziceniu cu Gloria? :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru