Problemele de spate ale lui Raikkonen, cauzate de un accident suferit în 2001

de Daniel Popescu
Duminica, 22.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen are dureri puternice de spate din cauza unui accident suferit în urmă cu 12 ani într-un test efectuat pentru Sauber în sezonul său de debut în Formula 1.

Esential 12 ani au trecut de la accidentul suferit de Raikkonen in testele cu Sauber de la Magny Cours
13 este cea mai slaba pozitie pe grila de start obtinuta de Raikkonen in sezonul 2013
Kimi Raikkonen a acuzat în acest weekend puternice dureri de spate care i-au afectat prestaţia în antrenamentele şi calificările din Marele Premiu al statului Singapore.

Pilotul echipei Lotus a fost capabil să concureze, însă a stabilit doar al 13-lea timp în calificări, acesta fiind cel mai slab rezultat al său din acest an.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia Autosport, problemele de spate ale finlandezului au fost cauzate de un accident suferit în septembrie 2001 pe circuitul de la Magny Cours, într-o sesiune de teste efectuată pentru Sauber în sezonul său de debut în Formula 1.

La vremea respectivă, Raikkonen a ieşit în decor în virajul Imola şi a avut un impact violent în partea din spate a monopostului, fiind transportat la spital pentru investigaţii de rutină care nu au relevat probleme majore de sănătate.

De altfel, la finalul calificărilor, fostul campion mondial a dezvăluit că nu este pentru prima oară când are astfel de probleme.

Nu este prima oară şi cred că nu va fi nici ultima oară.

Kimi Raikkonen
Pilot Lotus
"Cred că voi fi bine. Nu este prima oară şi cred că nu va fi nici ultima oară. Sâmbătă dimineaţă a fost foarte rău. A fost bine că am pilotat în calificări, dar nu a fost prea plăcut. Vom concura duminică şi vedem ce se întâmplă", a declarat el la finalul sesiunii de calificări.

În cazul în care nu va putea lua startul în cursă din cauza durerilor de spate, Lotus nu are posibilitatea de a-l înlocui pe Raikkonen, astfel că într-o astfel de situaţie va rămâne în cursă doar cu monopostul pilotat de Romain Grosjean.

Via Autosport, ESPNF1

Comentarii (7)

  • vodkkanen
    https://www.youtube.com/watch?v=EZwluGshJ_E
    9 1
  • ............tare de tot video-ul............. kimi cred ca si-a dat seama cu nu mai are acelasi material de concurs ca si pana acum si acum ,,TIREAZA,, elegant...............
    4 1
  • vodkkanen
    sa fii sigur ca Lotus se axeaza pe monoostul lui Grosjean, este si firesc, pana la sfarsitul campionatului o sa fie un anonim.
    5 4
  • exact ce pledam eu mereu: un pilot tanar ba chiar 2. Nu 2 uzati. Ia si ferrari ce au folosit altii
    1 10
  • neah-neah
    nuf-nuf? nu sunt asa de uzati...........hi.hi.hi
    2 0
  • dreamleand
    Ati vazut finalul cursei de la Singapore 2013 ?Mai concret, festivitatea de premiere!
    KIMI ESTE CEL MAI IUBIT PILOT !
    4 2
  • Kimi este cel mai pilot dintre toti pilotii. Dati-i masina lui Vetel si vedeti ce stie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru