Procesul Lotus vs. Lotus a început luni la Londra

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.01.2011
Procesul în care constructorul Lotus acuză Team Lotus că nu are dreptul să utilizeze acest nume în F1 a început luni la Londra.

Prima etapă a amplului proces prin care constructorul Lotus încearcă să impedice echipa Team Lotus să utilizeze acest nume în Formula 1 a început luni la Londra.

Constructorul Lotus încearcă să convingă judecătorii că Team Lotus nu avea dreptul de a pune capăt licentiei pe cinci ani pe care echipa a încheiat-o la finalul lui 2009 cu Proton şi, de asemenea, că nu are dreptul să utilizeze acest nume în Formula 1.

Se anticipează că judecătorii vor respinge acuzaţiile formulate de constructorul Lotus, însă chiar dacă britanicii vor avea câştig de cauză este sigur că Team Lotus va face apel. Indiferent de situaţie, procesul va crea noi confuzii printre fanii Formulei 1, element evidenţiat şi de şeful Tony Fernandes pe Twitter.

"Mulţi sunt confuzi despre cazul de astăzi. Nu este vorba despre cine deţine numele Team Lotus. Am adus încă o dată acest caz pentru a demonstra încă o dată pentru toată lumea. Astăzi, constructorul Lotus încearcă cu disperare să folosească rezilierea unilaterală a licenţei pentru Lotus Racing (n.r - numele echipei Team Lotus în 2010).

Ei spun că Malaysia1 (n.r - proprietarul Team Lotus) nu poate utiliza numele Lotus, dar nimic nu se schimba la Team Lotus", a scris malaezianul pe contul său de Twitter.

Un verdict iniţiat al judecătorilor este aşteptat în cursul zilei de marţi.

Via | ITV | Tony Fernades

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru