Procesul Lotus vs. Lotus va începe săptămâna viitoare

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 18.01.2011
Constructorul Lotus îşi va prezenta în 24 ianuarie la Curtea de Justiţie din Londra cazul împotriva rivalilor de la Team Lotus.

Primul episod din conflictul Lotus vs. Lotus va începe peste mai puţin de o săptămână, atunci când va avea loc prima înfăţişare la Curtea de Justiţie din Londra.

În 24 ianuarie, constructorul Lotus îşi va prezenta cazul prin intermediul companiei specializate Michael Silverleaf QC. Se anticipează că, printre altele, producătorul Lotus va contesta în justiţie decizia celor de la Lotus Racing de a-şi schimba numele în Team Lotus prin renunţarea la licenţa pe 5 ani achiziţionată de la 1Malaysia la sfârşitul sezonului 2009. Echipa Team Lotus va fi reprezentată la proces de compania Guy Morpuss QC, specializată în conflicte de acest tip în Formula 1.

Constructorul Lotus a anunţat luni că speră ca cele două părţi să ajungă la o înţelegere amiabilă prin care să evite conflictul în justiţie, însă în mod cert sezonul 2011 va avea pe grila de start două echipe cu numele legendarei echipei din anii '70 şi '80: Lotus Renault GP, fosta Renault F1 Team din 2010, şi Team Lotus, cunoscută drept Lotus Racing în sezonul precedent.

Via | Joe Saward

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru