Producătorul de electronice Sony ar putea deveni sponsorul principal al McLaren

de Daniel Popescu
Marti, 07.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul de electronice Sony negociază semnarea unui contract de sponsor principal cu McLaren începând din sezonul 2014, potrivit unor informaţii neoficiale din presa internaţională.

Esential 7 ani a fost Vodafone sponsorul principal al echipei McLaren
Parteneriatul dintre McLaren şi grupul de telecomunicaţii Vodafone s-a încheiat la sfârşitul sezonului 2013, astfel că echipa britanică este în căutarea unui nou sponsor principal.

Acesta ar putea fi anunţat în acelaşi timp cu lansarea noului monopost, însă până în prezent nu au existat detalii cu privire la numele companiilor interesate de o astfel de oportunitate.

Jurnalistul britanic Joe Saward afirmă însă că McLaren negociază un contract cu producătorul japonez de electronice Sony.

Informaţia are potenţialul de a prinde contur datorită a două elemente. În primul rând, Sony este o compania japoneză, la fel ca şi Honda, care va furniza motoare turbo V6 de 1.6 litri începând din sezonul 2015. În al doilea rând, numeroase logo-uri ale celor de la Sony, printre care se numără logo-ul brandului Walkman sau cel al seriei de camere foto Alpha, au culoarea portocalie.

Presa internaţională a dezvăluit recent că McLaren ar putea adopta portocaliul drept culoare predominantă a monopostului pentru sezonul 2014, ca urmare a faptului că va încheia parteneriatul cu Mercedes, dar mai ales pentru că a folosit această culoare în primii ani de existenţă.

Via Joe Saward

Comentarii (7)

  • daci76
    McLaren rosu si alb,ala e.
    4 3
  • Mclaren lanseaza noul monopost pe 24 ianuarie pe o platforma digitala la ora 12:00 (ora U.K) fara fastul din anii precedenti. Nu cred ca vor prezenta noul sponsor pe 24, deoarece ar face cu siguranta un eveniment mai fastuos pentru a face intrarea noului sponsor, asa cum au facut-o cu Vodafone in 2007.
    8 2
  • Honda - japonezi.
    Sony - japonezi.
    In scurt timp o sa vedem la McLaren si un pilot japonez.
    Cred ca parteneriatul dintre McLaren si Sony este influentat si de faptul ca monopostul va avea motoare Honda... Cu un sponsor ca Sony echipa cred ca isi va mari serios bugetul.
    10 1
  • Pilot japonez la Mclaren nu. Vor un pilot de superclasa din 2015. Button e un campion, cu o masina performanta ar face lucruri interesante.
    4 1
  • Si-am uitat de Magnusen, un super-talent! Abia astept sa-l vad pe circuit!
    3 1
  • inainte sa ajung la comm-uri chiar ma gandeam ca daca nu a aparut, trebuie sa apara McLaren Mircea sa ne lamureasca
    5 0
  • daci76
    Asteptam pana in 2015 sa vedem ,dar si ey zic ca japonez nu,a mai fost Nakajima la Lotus Honda in anii 80 dar nu a facut mare branza.Si sincer eu cred ca Hamilton se intoarce in 2015 la McLaren
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru