Prost exclude revenirea lui Schumacher la forma care l-a consacrat

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 25.01.2011
Cvadruplul campion mondial Alain Prost considera că Michael Schumacher nu are nicio şansă să revină la forma pe care a cunoscut-o în trecut.

Alain Prost s-a numărat printre cei care au pus la îndoială decizia lui Michael Schumacher de a reveni în Formula 1 după o absenţă de trei ani, francezul considerând că acesta are o vârstă prea înaintata pentru a face faţă cerinţelor din Marele Circ.

Rezultatele germanului din sezonul 2010 au confirmat parţial ipoteza lui Prost, care considera că este imposibil ca Schumacher să revină la forma exemplara pe care a arătat-o pe parcursul carierei sale, în care a câştigat şapte titluri mondiale.

"Decizia să de a reveni a fost personala şi o respect. La această vârstă cred că este imposibil să revină acolo unde a fost în trecut, dar sper să-mi demonstreze că greşesc", a declarat cvadruplul campion mondial pentru publicaţia elveţiană Le Matin.

Ajuns la vârsta de 55 de ani, Prost a rămas un apropiat al sporturilor cu motor, iar în prezent participa în competiţia Trofeul Andros la volanul unui exemplar Dacia Duster, însă a exclus orice variantă de a reveni în Formula 1. "Mi-ar plăcea să fac câteva tururi într-un monopost modern, dar numai pentru a evidenţia dezvoltările tehnologice care m-au fascinat întotdeauna", a mai precizat el.

Via | Le Matin

Comentarii (5)

  • Hotararea de a reveni...
    este o hotarare pe care si eu o respect. As minti daca as spune ca nu m-am bucurat foarte mult la aflarea vestii ca va concura pentru Mercedes GP. Sper sa vedem un Schumacher invingator pe circuit in cele 2 sezoane viitoare.
    22 7
  • nelu98
    visati in continuare fratilor , cum spunea cineva intr-un comentariu anterior O SA FIE DIN CE IN CE MAI RAU pentru bietul schumi
    6 19
  • Schumi
    nu mai poate si gata.... O zic multi din breasla....ce va tot ascundeti in spatele degetului? Asta este adevarul! Varsta isi spune cuvantul...din pacate pentru toti in anumite stadii ale vietii. O va recunoaste si el imediat dupa ce se retrage definitv din F1. Ar spune-o el si acum, dar inca este sub contract cu Mercedes ca si pilot si de aia tot arunca echipa lui cel mai mult " gogosi" despre neputinta lui Schumi. Anyway, bafta Schumi in 2011!
    4 11
  • Asa e fratilor e bosorog sumi sunt mulit lupi tineri si flaminzi.Lui sumi ia trecut faina prin ciur.
    4 14
  • bogdan_lupu24
    schumi
    desi sunt un fan forever schumi, si eu cred ca nu mai poate reveni la forma din trecut in plus sunt o gramada de piloti tineri care v-or sa se afirme
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru