Prost: "Pilotii se vor obisnui cu noul regulament"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 16.03.2010
Alain Prost crede ca pilotii se vor obisnui cu interzicerea realimentarilor cu combustibil intr-un interval de cateva curse.

Mai multi piloti reprezentativi din Formula 1 au criticat vehement lipsa spectacolului din prima cursa a sezonului 2010, survenita in urma noilor reguli si, mai ales, a interzicerii realimentarii cu combustibil.

Intrucat toti pilotii cu exceptia lui Rubens Barrichello si Michael Schumacher au concurat pentru prima oara cu aproximativ 160 kg de combusitibil, acestia au fost precauti si nu au fortat in cursa pentru a conserva pneurile si consumul de benzina.

Cvadruplul campion mondial Alain Prost, care pe parcursul carierei sale a concurat cu acelasi tip de regulament, considera ca pilotii au nevoie de numai cateva curse pentru a se obisnui cu noua regula.

"Pilotii nu au experimentat niciodata acest lucru si prin urmare sunt confuzi, la fel ca si echipele. Trebuie sa se obisnuiasca si va fi mai bine. Nu exista nicio diferenta intre a avea 10 sau 60 kg de combustibil, dar daca incepi cursa cu 160 kg trebuie sa gandesti diferit, iar ei nu sunt obisnuiti cu asta. dar dupa cateva curse sunt sigur ca pilotii buni vor aprecia regula", a declarat francezul.

Via | AutoMoto365

Taguri: Prost, regulament

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru